Siddharth Shukla: “Još čekam onu pravu!”

Od padobranca do ultimativne zvezde bolivudskih sapunica. Tako bismo mogli opisati uspon indijskog glumca Siddhartha Shukle, od trenutka kada se pojavio kao nova Anandina ljubav. Atraktivan, zgodan, nabildovan i visok, među svojim ne tako privlačnim kolegama pravi je melem za oči obožavateljki popularne indijske serije. Ipak, seksepilni Sid svoje srce ljubomorno čuva za onu pravu, jer, kako kaže, nema hrabrosti da rizikuje sa pogrešnom.

Siddharth Shukla

Sapunice: Postali ste popularni i van granica svoje zemlje zahvaljujući ulozi inspektora Šiva. Koliko je sličnosti između vas dvojice?
Sidart Šukla: To me često pitaju (smeh). Ukratko, on je sve što ja nisam, a mnogo bih voleo makar jedan dan da proživim sa njegovim vrlinama. Po datumu rođenja jesam Strelac, ali imam osećaj da je trebalo da se rodim u horoskopskom znaku Jarca. Nisam taktičar. Uvek srljam. Mada volim za sebe da kažem da sam logičan i racionalan, sklon sam nepromišljenostima. Za razliku od mene, Šiv je pun strpljenja i iskreno se udubljuje u svaki odnos. Naročito ljubavni. Pretpostavljam da sam baš zbog toga i dalje sam.

Sapunice: Nedavno ste imali prilično uspešno učešće u plesnom rijalitiju. Da li bismo mogli da očekujemo malo nežnih pokreta između Anandi i Šiva, u nastavku serije „Mala nevesta“?
Sidart Šukla: To ne zavisi od mene, ali ako se budem pitao – Toral Rasputra bi morala da pričuva stopala (smeh). Šalu na stranu, „Ples sa zvezdama“ bio je dragoceno iskustvo za mene. Nikada nisam bio dobar plesač i po prirodi sam malo uštogljen, ali ovaj šou mi je pomogao da se razigram i otkrijem novog sebe.

Sapunice: Koliko je teško biti zvezda „Bolivuda“?
Sidart Šukla: Teško je, ako niste rođeni za to. Volim svoj posao. Od malih nogu zamišljao sam sebe na malom ekranu. Kao tinejdžer satima sam stajao pred ogledalom, uvežbavajući pokrete i fraze. Najviše sam imitirao Al Paćina. Kum je moj omiljeni film. Mnogo se radi, provodimo na snimanjima više od pola dana. Međutim, kada pogledam epizodu srećan sam jer znam da je vredelo.

Sapunice: Da li ćete uskoro krenuti Šivovim stopama, zaljubiti se i oženiti?
Sidart Šukla: (smeh) To će se dogoditi samo ako nekoj devojci konačno dosadi to što sam sam i odluči da dođe na moja vrata, opali me po glavi i natera da je zaprosim.

Ostatak teksta pročitajte na www.sapunice.rs

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.