Mislav Čavajda je pobjednik “Plesa sa zvijezdama”

21.12.2013

TV emisije, TV novosti


U uzbudljivoj završnici, nakon ispadanja Sande Dubravčić u prvom dijelu emisije, ostali su Mislav Čavajda i Ornela Vištica koji su plesali jive. Mislav Čavajda pobjednik je osme sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama!

Ples sa zvijezdama: Mislav i Petra

Finalnu večer sva tri para – Mislav Čavajda s Petrom Jeričević, Ornela Vištica s Markom Hercegom i Sanda Dubravčić s Nicholasom Quesnoitom – otvorila su sa po dva plesa. Nakon što su prebrojeni glasovi gledatelja, Mislav i njegova plesna partnerica Petra Jeričević proglašeni su najboljim parom.

– “Osjećam se nevjerojatno! Moja sreća je bila potpuna već samim time što sam došao u finale, ovo je sada ponos koji ne mogu opisati. Nevjerojatno turbulentna tri mjeseca – sretna, tužna, naporna. Jedan emocionalni vrtuljak kroz koji sam prošao i sigurno ću ga pamtiti do kraja života. Svaki je tjedan nosio neki drugačiji naboj. Posebno bih izdvojio taj kontakt s Petrom, zaista sam dobio partnericu s kojom sam kliknuo na prvu i s kojom sam mogao izmjenjivati ideje i kreativnost, i to se vidjelo u rezultatu” — rekao je Mislav u svojim prvim dojmovima nakon proglašenja. Posebno mu je bilo drago što ga je član žirija Davor Bilman opisao kao najboljeg amaterskog plesača u svih osam dosadašnjih sezona. “To je stvarno bio veliki kompliment, jer bilo je dosta kvalitetnih plesača i mogu samo reći hvala mu na tome” — dodao je Mislav.

U prvom plesu nastupili su Mislav i Petra te za svoj passodoble na Carminu buranu dobili 40 bodova. Član žirija Elio Bašan za njihov je nastup rekao “da je bio koreografski vješto ispričana priča te perfektna performansa”. Nakon njih zaplesali su Ornela Vištica i Marko Herceg te su za svoj tango dobili 40 bodova. Njihov nastup dojmio se Davora Bilmana. “Posebno mi se sviđa je što ste sa relativno jednostavnim figurama pokazali ono što tango doista jest, nemam zamjerke” — ocijenio je Davor. Potom su plesali Sanda i Nicholas, te su za svoj passodoble dobili 39 bodova. Davor je rekao kako mu se činilo kao da nisu prenijeti svu tu energiju te je primijetio njihove male greške, a Elio je ipak pohvalio pohvalio Sandinu fokusiranost.

Svi parovi potom su otplesali još jedan ples. Prvi je nastupio Mislav i to sa plesom slobodnog stila, za kojeg je dobio također 40 bodova i još bolje komentare žirija nego u prvom plesu. “Emotivno ste me takli u srce, to je to, Petra, moram pohvaliti vašeg đaka!”, rekao je Dinko Bogdanić, na što se nadovezao Davor Bilman, dodavši kako je po njegovom mišljenju Mislav najbolji amaterski plesač u svih osam sezona.

Nakon njega plesala je Ornela Vištica, također slobodni ples i za njega dobila 37 bodova žirija. Sanda i Nicholas iznenadili su odabirom svojeg plesa, izveli su Can can i za njega dobili maksimalnih 40 bodova. Nakon toga uslijedilo je glasovanje, te ispadanje Sande iz nastavka natjecanja.

– “Ovo je predivno, uživala sam u svim plesnim trenucima, ali i onim drugima ovdje provedenim. Zahvalila bih ljudima s HRT-a, svojoj publici i žiriju koji je davao odlične kritike. Ipak sam u zadnjem plesu dobila četiri desetke, a posebna zahvala ide gđi Milki” — rekla je Sanda.

Nakon njezinog ispadanja, u drugom dijelu emisije preostala dva para plesala su jive koji žiri nije bodovao. Nakon glasanja gledatelja, Mislav je proglašen pobjednikom. Drugoplasirana Ornela također je bila zadovoljna nastupom u osmoj sezoni Plesa.
“Finale je na neki način za mene pobjeda. Mislav je najbolji od početka, tako da je ova pobjeda bila nekako i očekivana, ali ja sam presretna. Za mene je ovo bio jedan predivan show i iskustvo kojeg ću se sigurno sjećati cijeli život. Zahvalna sam svojim navijačima na podršci, kolegama na prekrasnom druženju i cijeloj ekipi HRT-a na profesionalnosti” — rekla je Ornela.

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s