Provjereno: posljednja emisija u 2013.

Ekipa Provjerenog i ovog četvrtka svojim gledateljima donosi nove priče! Ne propustite posljednju emisiju u ovoj godini 26. prosinca u 21:15 na Novoj TV!

Provjereno

Smatrao je da može sam svojim rukama stvoriti novi dom za nepokretnu kćer. Cijelo slavonsko mjesto uključilo se u akciju: pomogli su mu dizati krov, bojati zidove, uvesti struju… Nakon priče u Provjerenom u akciju se uključila cijela Hrvatska, ali i Europa.

U Dubrovniku, gradu visokih cijena i skupih vila, smjestio se jedan drugačiji hotel, Vis 2. U tom hotelu 42 sudbine, od mnogih zaboravljene, žive posljednjih desetak godina. Radi se o sudbinama od kojih mnogi okreću glavu, dok oni strahuju od deložacije.

Ako su jednoj od kćeri morale priuštiti knjigu za školu, ili nešto od odjeće, danima bi jele samo brašno i vodu. Mami Snježani i njezinim kćerima gledatelji Provjerenog promijenili su život. Priča je to o zajedništvu, borbi i nadasve velikoj ljubavi.

On je poseban! Ima 22 godine, voli nogomet, glazbu, ima prekrasnu obitelj i Downov sindrom. Ekipa Provjerenog zato ga je posjetila još jednom, kako bi upoznala one zbog kojih je Vice mnogo više od mladića s Downovim sindromom – njegovu obitelj.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.