Nabrijani – sedma sezona

04.01.2014

Serije, TV najave


Počinje posljednja sezona višestruko nagrađivane serije “Nabrijani” (Skins) u kojoj se sa stilom vraćaju bivše zvijezde serije Hannah Murray, Jack O’Connel i Kaya Scoledario.

Nabrijani 7

Tri priče nose različite naslove: “Nabrijani pale” (Effy), “Čisti Nabrijani” (Cassie) i “Nabrijani se vraćaju” (Cook). Lily Loveless (Naomi) i Kathryn Prescott (Emily) također će se pojaviti u ovoj sezoni.

Sedma sezona zalazi na nov teritorij – više odrastao i beskompromisan. Svaki je od dvodijelnih nastavaka koncentriran oko likova koji su sada u svojim ranim dvadesetima. Bezbrižno tulumarenje je prošlost – likovi počinju živjeti kao mlade, odrasle osobe koje nastoje naći smjer u beskompromisnom vremenu.

Effy (Kaya Scodelario) ima neperspektivan posao kao recepcionarka u uredu vodećega londonskog Hedge Funda. No kad naiđe na ključne financijske podatke vezane za problematičan posao i uđe u vezu s bogatim šefom, shvaća da je zagrizla više no što može prožvakati. Njezina cimerica Naomi (Lily Loveless) pokušava izvući Effy, no pitanje je hoće li uspjeti.

Cassie (Hannah Murray) je nezaštićena, sama i nevidljiva u Londonu i pokušava naći smisao u životu. Okreće se nepoznatom. Neobično i bolno prijateljstvo nastaje iz usamljenosti dviju osoba, no može li preživjeti izlaganje stvarnom svijetu?

Hannah Murray, Jack O’Connell i Kaya Scoledario vraćaju se u Nabrijane… Ne propustite finalnu sezonu od 7. siječnja u 22:40 na HRT 3!

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s