Kosti – sedma sezona

Prva epizoda 7. sezone, koju je u Americi pratilo 10 milijuna ljudi, potvrdila je nagađanja o popularnosti serije, čvrstim temeljima i gomili obožavatelja koji će vjerno pratiti doživljaje Bootha i Brennan sve dok se prikazuju.

Kosti

U novoj sezoni Booth i Brennan, sada u ljubavnoj vezi, navikavaju se jedno na drugo dok se slučajevi i dalje nižu bizarnom redovitošću. Poslovno-ljubavni partneri, koji i dalje odišu simpatičnosti i kemijom koja je danas prava rijetkost na malim ekranima, vode nas u nove priče te razotkrivaju zločine i počinitelje uz pomoć ekipe iz Jefersonian laboratorija, koji će svaku kost istražiti do, pogađate, srži. Pa tako, tim iz Jefferson instituta identificira ostatke žene pronađene na paintball terenu, ali istražujući njezin dosje dozna da je dvaput smatrana nestalom. Booth i Sweets posjećuju supruga žrtve, koji im daje do znanja da je ona patila od gubitka pamćenja. Wendell Bray obdukcijom dozna da je ubijena imala zaliječenu ranu od metka, a nepodudarnosti u njenim bolničkim dosjeima vode tim do otkrića da je počinjeno ubojstvo. U međuvremenu, Brennan i Booth navikavaju se na novi način života, ljubavnog partnerstva.

Novi slučaj vodi nas na natjecanje u jedenju na kojem pobjednik dobiva 10.000 dolara. Sjajno obavljena istraga novog člana ekipe, Finna, povezat će sastojak koji se nalazi u želucu zmije sa zakonom fizike te tako riješiti slučaj. No bez obzira na njegov briljantni rad u laboratoriju, Finn je, kao bivši delikvent, dočekan u laboratoriju s dozom skepticizma pa se Cam pita je li postupila ispravno kada mu je pružila šansu. U međuvremenu, Booth je iznenađen kad Brennan objavi da je dijete na putu.

Inspirirana životom i radom prave forenzičarke i autorice Kathy Reichs te s produkcijski timom, koji čine iskusni Barry Josephson, Hart Hanson i Stephan Nathan, „Kosti“ je napeta i atraktivna kriminalistička serija istraživačko-forenzičarske tematike, koja se od ostalih serija koje prate policijsku proceduru analize tragova i ostataka razlikuje velikom količinom dobroćudnog humora te emotivnim odnosima među glavnim likovima, prvenstveno, profesionalno-romantičnim odnosom koji se razvija između Davida Boreanaza i Emily Deschanel tj. Bootha i Brennan.

Iako će sedma sezona, koju premijerno gledamo na RTL Televiziji od 8. siječnja od 21 sat, biti nešto kraća nego što smo navikli zbog trudnoće Emily Deschanel, uzbuđenja će biti napretek!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.