Znaj da te volim (De Que Te Quiero, Te Quiero)

Kad su oči zbunjene, samo srce može prepoznati pravu ljubav. Mješavinu telenovele i humorne serije izvornog naziva “De Que Te Quiero, Te Quiero” gledat ćemo umjesto “Nasljednice s Vendavala”.

Znaj da te volim

Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi pogled. Nijedno ne želi znati ništa o životu onoga drugog, te se bez previše razmišljanja upuste u ljubavnu vezu. Natalia nije svjesna da Diego ima brata blizanca Rodriga koji se uvijek natjecao s njim. Nakon što Rodrigo sazna da Diego ima novu djevojku, odluči utjeloviti svoga brata i pravi se da je on Diego one noći kada će Nataliju proglasiti kraljicom. Naivna Natalia ništa ne sluti sve dok naglo ne otkrije da je “Diego” samo želi napastovati. Na sreću, njezin prijatelj Andrés je brani, no tijekom borbe Rodrigo (“Diego”) padne, udari glavom i padne u komu. Natalia i Andrés bježe vjerujući da je mrtav, no Natalia sve ispriča Carmen koja je šalje u México. Diego vjeruje da se Natalia samo poigrala s njegovim osjećajima i pobjegla s drugim.

Dvije godine poslije, obitelj García odluči se preseliti u México. Carmen, koja je cijeli svoj život bila uporna, odluči i dalje voditi svoj restoran u verakruškom stilu u glavnome gradu. Natalia nalazi posao u tvrtki Caprico i ponovo se sastaje s Diegom Cáceresom koji je potpredsjednik tvrtke. Natalia isprva bježi od njega shvativši da ga ipak nije ubila, no prestravljena je mišlju da bi je on mogao ponovo pokušati silovati zbog osvete. Diego je natjera da mu objasni zašto je otišla iz njihova grada. Nakon što su napokon sve razjasnili, ne mogu nastaviti svoju romansu jer je Diego u braku s Dianom. Natalia odluči biti podalje od njega i tvrtke Caprico, ali Carmen je žrtva trgovca drogom koji je ucjenjuje i zbog toga završi u zatvoru. Jedini način da izađe iz zatvora bio bi da prihvati pomoć koju joj nudi Diego. Kako bi mu isplatila svaki novčić, Natalia prihvaća posao u tvrtki Caprico, i radi uz njega.

Kad Diana dozna da je Diegova nova tajnica njegova stara i prava ljubav, objavljuje Nataliji rat, a uz nju je djed Vicente Cáceres koji je istinski mrzi. Međutim, Irena Cáceres koja se vraća u grad postaje Natalijina najveća saveznica. Diana, koja je odbila Diegu dati rastavu manipulirajući njime pomoću djeteta koje nosi, sasvim je poludjela i pokuša ubiti Nataliju izazvavši tešku prometnu nesreću. Iako će Natalia i Diego kasnije dobiti priliku za ljubav, a čak će planirati i vjenčanje, njihovi planovi neće ići kako su zamislili jer se Rodrigo probudi iz kome i želi se osvetiti Diegu smatrajući ga krivcem za svoju tragediju. Njegov prvi cilj je Natalia…

Ne propustite novu telenovelu “Znaj da te volim” radnim danom od 24. siječnja u 12:35 na Prvom programu HRT-a! Ovdje pratite sadržaje epizoda

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.