Kuća boga Anubisa – misteriozna srednja škola

Kad jedna od članica nestane isti dan kad se američka djevojka pridruži njihovim redovima, skupina učenika iz engleske škole “The House of Anubis” kreće u rješavanje misterija.

Kuca boga Anubisa

“Kuća boga Anubisa” je projekt britansko-američko-belgijske koprodukcije i autora Hansa Bourlona i Gerta Verhulsta. Glavne uloge u ovoj teen-seriji imaju devet učenica i učenika škole “Kuća boga Anubisa”, zgrade u Engleskoj koja datira iz 1900-ih godina i koja je pod strogim je nadzorom strašnog kućepazitelja Victora Rodenmaara Jr. (Francis Magee). Jednog dana učenici saznaju da je njihova prijateljica Joy nestala bez traga, i to baš kad u školi dolazi nova učenica iz Amerike, Nina Martin (Nathalia Ramos). Neustrašivi učenici sami kreću u rješavanje misterija kako bi doznali gdje im je i zašto nestala prijateljica.

Prvo što će učiniti je optužiti Ninu za Joyin nestanak, te time natjerati novopridošlicu da spava na tavanu. Nina će tamo pronaći snimljeni dnevnik mlade djevojke koju je maloprije upoznala kao staricu Saru Frobisher-Smythe (Rita Davies), a koja je davno živjela u toj školi. Nina ujedno otkriva da škola ima tajanstvenu prošlost, a uskoro dobiva i tajne moći, pa zajedno s prijateljima Fabianom Rutterom (Brad Kavanagh) i Amber Millington (Ana Mulvoy Ten) kreće u otkrivanje tajne kuće.

Novu seriju za mlade “Kuća boga Anubisa” nazvanu prema misterioznoj srednjoj školi ne propustite radnim danom u 18:15 sati na RTL Kockici!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.