Severina | Foto: Morana Lerga

Lice s naslovnice otkriva tajne osoba s estrade

RTL Televizija će otkriti sve skrivene tajne koje su poznate osobe dosad uspješno čuvale od javnosti u svom novom formatu, dokumentarnom serijalu koji kreće s emitiranjem u nedjelju, 12. siječnja u 21:50 sati!

Lice s naslovnice

RTL Televizija predstavlja “Lice s naslovnice”, jedinstveni dokumentaristički prikaz osoba koje svakodnevno gledamo na malim ekranima i o kojima rado čitamo u novinama. Bilo da je riječ o političarima, estradnjacima, sportašima ili kulturnjacima, poznate osobe u većoj ili manjoj mjeri utječu na naš život, oblikuju naš svjetonazor i ukus, zbog njih se radujemo ili tugujemo, ili nas pak ljute svojim potezima i odlukama.

“Lice s naslovnice” u svakoj emisiji obrađuje jednu poznatu osobu, stvarajući zaokruženu sliku o njoj kroz svjedočenja njenih prijatelja, kolega, suradnika, ali i braće i sestara te oponenata, i ujedno nas podsjeća da su danas poznati, ugledni ili moćni nekoć također bili djeca, mučili su ih slični tinejdžerski problemi, ali i da su im se u jednome trenutku ‘poklopile zvijezde’, nakon čega su krenuli putem kojim već neko vrijeme ulaze i u naše domove. Takav način portretiranja poznatih osoba doprinosi objektivnoj slici, koja nikada nije samo crna ili bijela, te demistificiranju fenomena koje portretirane osobe predstavljaju.

U ovom ciklusu od deset emisija obrađujemo lik i djelo generala Ante Gotovine, Severine Vučković, Marka Perkovića Thompsona, Jadranke Kosor, Ruže Tomašić, Miroslava Ćire Blaževića, Zdravka Mamića, Igora Štimca i Milana Bandića, odnosno osobe koje su dosadašnjim, često kontroverznim djelovanjem pokazale da nisu tek instant zvijezde i političari za jednokratnu upotrebu.

Ne propustite pogledati prvi nastavak dokumentarne emisije “Lice s naslovnice” u nedjelju 12. siječnja u 21:50 sati, u kojoj će otac, brat, treneri, suigrači, prijatelji i novinari portretirati Igora Štimca!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.