Monika Kravić Mamić nova zvijezda RTL TV

09.01.2014

TV novosti


Nova zvijezda RTL Televizije prelijepa je Monika Kravić Mamić koja se na male ekrane vraća u ulozi voditeljice “Extra Magazina”!

Monika Kravic Mamic

Nakon pet i pol godina izbivanja s malih ekrana, Monika Kravić Mamić se vraća na televiziju, i kako sama kaže, to je silno veseli. “Veselim se povratku na male ekrane i pozivu RTL-a da budem dio njihove sjajne ekipe. Radujem se novom početku!” — rekla je prvostupnica novinarstva s Fakulteta političkih znanosti.

Novi početak s veseljem su prihvatili i njezini novi kolege i urednici. “Drago mi je što se Monika pridružila našem timu i što se za povratak na male ekrane odlučila baš za RTL!” — rekao je glavni urednik magazinskog programa Daniel Delale.

Odluka o povratku na televiziju Moniki nije bila teška. Posao je to koji voli, a tko jednom uđe u studio, kaže, povratka nema.
“Tko god počne raditi na televiziji shvati da je ona zarazna. Odluka je došla u pravom trenutku, a do tada sam se bavila djecom i vratila na fakultet. Uvijek kad je nešto novo postoji mala trema, ali ja sam sada starija, i naravno iskusnija, i smatram to jednim novim početkom koji će biti odlična prilika za mene!” — objasnila je Monika koja je svoju voditeljsku karijeru započela 2003. godine na Novoj TV.

Monika je ondje radila pet godina kao voditeljica “Red Carpeta”, “Scene” u Dnevniku, reality showova te sportskog magazina “Loptomanija”. Također, radila je i kao novinarka u informativnom programu iste televizijske kuće te vodila magazin “Nova navečer” i šoubiz prilog unutar središnje informativne emisije.

S odlaskom Antonije Stupar Jurkin na porodiljni dopust, voditeljsku palicu Extra Magazina preuzima Monika Kravić Mamić već tijekom siječnja!

Oglasi
, ,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s