Prvi tjedan emitiranja RTL Kockice donosi…

RTL Kockica, prvi besplatni specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj, krenuo je s emitiranjem danas minutu poslije 11 sati i donosi nam pregršt zanimljivih formata!

Vlak u snijegu

RTL Kockica je prvog dana emitiranja pozdravila svoje gledatelje uvodnom emisijom ‘RTL predstavlja Kockicu‘, u kojoj su nas voditelji Anja Đurinović, Davor Balažin i Ivan Kralj provesli kroz kratak pregled programskog sadržaja novog kanala. Uslijedit će jedan od najvećih hrvatskih dječjih filmskih klasika na kojem su odrasle mnoge generacije. Film ‘Družba Pere Kvržice‘ govori o veselom društvu koje pokazuje da se zajedništvom, radom i trudom mogu ostvariti i naizgled nemogući pothvati!

Do udarnog subotnjeg termina u 20 sati, kada će se emitirati još jedan dječji klasik, ‘Čudesna šuma‘, na RTL Kockici gledatelji će imati priliku gledati kombinaciju crtanih filmova (‘Popaj‘, ‘Mali pljačkaši‘, ‘Banjo, mačak buntovnik‘), crtanih serija (‘Speed Racer‘, ‘Bilo jednom… Ljudsko tijelo‘, ‘Mr. Bean‘…) i domaćih zabavno-edukativnih emisija.

U subotu i nedjelju gledatelji će se vratiti u prošlost emisijom ‘Vremeplov‘ i podsjetiti se nekih zanimljivosti koje su se dogodile upravo 11. siječnja. Emisija ‘Idemo u ZOO‘ znatiželjnike vodi u zagrebački Zoološki vrt gdje će ih njegovi edukatori upoznati s morskim lavom, približiti im njegov način života i govoriti o eventualnoj ugroženosti u prirodi, a s ‘Malim znanstvenicima‘ odlaze na put proučavanja pojava i izvođenja eksperimenata. Osim toga, svakog dana gledatelji RTL Kockice moći će vježbati uz emisiju ‘PBS junior – Mala sportska akademija‘, baviti se zanimljivim znanstvenim temama uz emisiju ‘Što je što‘, te pred spavanje pogledati ‘Crtež dana‘ i čuti priču za laku noć koju će bake Stanka i Mirjana ispričati u emisiji ‘Baka priča najljepše priče‘.

Udarni termin u nedjelju rezerviran je za ‘Rođenu zvijezdu‘, novu seriju za mlade o usponima i padovima mlade talentirane glazbenice koja je upravo pobijedila na natjecanju kantautora i osvojila nagradu svojih snova, nakon koje će gledatelje uveseljavati ekipa iz hrvatskog popularnog filma ‘Vlak u snijegu‘.

Novi kanal mogu će pratiti svi građani Republike Hrvatske i to putem platformi kablovskih operatera ili putem zemaljske digitalne televizije.

2 misli o “Prvi tjedan emitiranja RTL Kockice donosi…”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.