Spirala zločina – druga sezona

Gledamo nove intrigantne zaplete iz nemilosrdnog svijeta organiziranog kriminala. Od nasilja na gradskim ulicama u složenom su zapletu isprepleteni međunarodno krijumčarenje, trgovina oružjem, izdaja, dvostruki životi…

Spirala zločina

U prtljažniku automobila nađeno je spaljeno tijelo – riječ je o razračunavanju preprodavača droge. Aziz je vođa bande. S njegovim nasiljem može se uspoređivati jedino njegova nepostojanost. Njegova je riječ zapovijed ekipi okorjelih dilera koji djeluju u radničkim četvrtima i najotmjenijim gradskim okruzima, a na čelu ekipe su braća Larbi koja vode brigu o opsežnijim operacijama.

Roban, Berthaudova i Clément istražuju slučaj i ubrzo se nađu licem u lice s golemom mašinerijom koja stoji iza toga gnjusnog zločina. Gospođica Karlsson iz pohlepe sklopi pakt s bandom braće Larbi te kreće srušiti zapovjednicu Berthaud. S otkrivanjem svakog novog dokaza slučaj postaje sve kompleksniji i opasniji. Samo je jedan način da se razbije mreža – iznutra.

Specijalni agent na tajnom zadatku Samir pridružuje se ekipi zapovjednice Berthaud te se uspijeva infiltrirati u bandu kao novi vozač braće Larbi. Zadatak mu je svjedočiti isporuci zabranjenih supstanci velikih marokanskih krijumčara droge braći Larbi. Ovo divlje putovanje Samira vodi duboko u Španjolsku, gdje je iznimno važno ostati s njim u kontaktu. Bitna je svaka sekunda. I najmanja pogreška vodi u sigurnu smrt…

Fascinantno putovanje u svijet preprodaje droge i sve razine njezine organizacije gedateljima donosi neizvjesnost i stalnu napetost, sezonu bjesomučne brzine i likove koji postaju sve mračniji, deziluzioniraniji i izopačeniji.

Drugu sezonu “Spirale zločina” gledamo kroz osam epizoda od 14. siječnja u 23:00 sata na Drugom programu HRT-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.