Kad srce zatreperi – druga sezona

Zbivanja u uzbudljivom svijetu klinike smještene uz romantično jezero u fiktivnom gradu Sonnenbergu u bavarskim Alpama nastavljamo pratiti i u drugoj sezoni ove izvrsne njemačke serije.

Kad srce zatreperi

Ekipa vrsnih liječnika, savjesnih medicinskih sestara i bolničara nastavlja se skrbiti za svoje pacijente, suočavajući se usput s nizom novih svakodnevnih problema, ljubavnih jada i obiteljskih neprilika.

U središtu zbivanja i dalje je obitelj kardiologinje prof. dr. Johanne Lindner koja je kao ravnateljica klinike odgovorna za sve što se događa na klinici. Sa svojim mužem Thomasom koji radi na Savezom ustavnom sudu u Leipzigu prevladava teškoće suvremenog obiteljskog života. Tu su i njezin sin Markus, ambiciozni mladi liječnik, zatim dr. Marie Egger, bivša medicinska sestra koja je završila studij medicine u Münchenu i vratila se kao liječnica na kliniku u Sonnenbergu, medicinske sestre Karen i Henriette, glavna sestra Ursula i medicinski tehničar Mesut Acar.

Dr. Shirley Wilson i dr. Roland Bernheimer imaju problema u braku, zbog čega pati njihova kći Vicky. Tu je i Lukas, najmlađi izdanak obitelji Lindner koji ima poseban odnos sa svojim djedom Aloisom. Novi specijalist dr. Stefan Jung u prošloj je sezoni izazvao pomutnju u klinici, a njegov stari prijatelj Rolf Borowski, upravitelj klinike, želio ga se potajno što prije riješiti. Borowski nastavlja spletkariti i kovati zle planove, jer želi bolnicu što prije pretvoriti u privatnu kliniku, a pritom mu među ostalim na putu stoji i njegov prijatelj dr. Jung. U Sonnenberg se vratila i dr. Isabelle Jung, službeno još uvijek njegova žena…

Kad srce zatreperi

Gledatelji u svakom nastavku prate napete, duhovite i zabavne priče iz klinike u kojoj se ekipa liječnika i medicinskog osoblja bori s medicinskim i moralnim izazovima, suočava s ljudskim tragedijama i dramatičnim sudbinama, uključujući i treperenje srca.

Ne propustite drugu sezonu telenovele “Kad srce zatreperi” od 28. siječnja u 9:15 sati na Prvom programu HRT-a. Ovdje čitajte sadržaje epizoda

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.