Leona Paraminski dolazi u “Tajne”

Da u Vilin Dolu, osnovnom mjestu radnje dramske serije “Tajne” nikad nije dosadno, dokazuje mnoštvo zanimljivih likova, a situaciju će još dodatno zahuktati i Ana!

Leona Paraminski

Ana je završila policijsku akademiju u klasi s Nikolom, a u Vilin Dol dolazi istražiti odnos Nikole i Ivana. No Ana i Nikola nisu samo kolege s akademije, povezuje ih i romanca koju su imali, a to će dodatno zakomplicirati stvari. Hoće li Ana ponovno zavesti Nikolu, kako će na nju gledati Marina, hoće li baš Ana otkriti tko je ubio Juliju, gledatelji će moći vidjeti početkom ožujka, kad se lik Ane počinje pojavljivati u “Tajnama”.

Leona Paraminski počela je glumiti već u osnovnoj školi u Vrbovcu, a prva uloga bila joj je Pepeljuga u osnovnoškolskoj predstavi. Akademiju dramske umjetnosti upisala je 1997. godine i završila 2001. Leona je odigrala mnogobrojne kazališne uloge, a dobitnica je i Zlatne Arene 2002. za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača “Prezimiti u Riju”. Glumila je u mnogim televizijskim serijama poput “Budva na pjeni od mora”, “Loza”, “Dobre namjere” te mnogim drugim serijama, kao i u filmovima, poput “Nije sve u lovi”, “Pod vedrim nebom”, “Suša” te mnogim drugim.

– “Moram priznati da mi je izazov uloga Ane koju tumačim. Jako mi se sviđa jer je opasna, ali dobar čovjek, odana, lojalna i inteligentna” — izjavila je Leona. S Filipom Juričićem, s kojim ima najviše scena, jako se dobro snašla, Ksenija Pajić joj je dugogodišnja kolegica, a Jelenu Jovanovu je prvi put upoznala i oduševljena je njome kao i ostatkom ekipe na setu. Iako je tempo na snimanju naporan, uživa radeći.

Kako se Leona Paraminski snašla u ulozi detektivke, gledatelji će saznati uskoro u seriji “Tajne” na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.