Navy CIS: Los Angeles – treća sezona

Borba protiv genijalnih zločinačkih umova uz poznate agente “Navy CIS LA” se nastavlja! Nakon prve dvije sezone, Doma TV na male ekrane svojim gledateljima premijerno donosi i treću sezonu!

NCIS LA

Kao i u proteklim epizodama, adrenalina u žilama ovih agenata neće nedostajati. Specijalne službe, skriveni identiteti, prevare, otmice, otkrivanje dugo skrivanih tajni, samo su neki od elemenata ove uzbudljive serije, a zaštita nacionalne sigurnosti agentima Navy CIS LA-a je najvažnija stvar na svijetu.

U prvoj epizodi treće sezone serije, već uigrana ekipa Navy CIS LA-a, odlazi u Rumunjsku u potragu za Hetty, a Callen otkriva nove podatke o svojoj prošlosti. Ove sezone naša omiljena ekipa će u par navrata udružiti snage s drugim specijalnim jedinicama, pa će tako zajedno s NSA-em pokušati pronaći osobu koja upravlja softverskim programom povezanim s hakerskim napadom na Ministarstvo obrane.

Uzbuđenja neće nedostajati ni u novim epizodama: u suradnji s Hawaii Five-0 agenti Navy CIS LA-a jurit će glavnog osumnjičenog za smrtonosni virus. Ekipa Navy CIS-a zaranja u podzemni svijet libijskog pokreta otpora, pokreću istragu u Meksiku, razotkrivaju meksički narkokartel s traženim teroristom.

Ova sezona donosi nam i simpatičan obrat, Hunter mijenja dinamiku grupe, pa tako Callen postaje partner Kensi, a Sam radi s Deeksom. Kod Kensi se javljaju neočekivani osjećaji prema Deeksu, a Hetty otkriva detalje o Callenovoj prošlosti. U dvodijelnoj epizodi, ekipa traži dokaze koji bi oslobodili Kensi optužbi za ubojstvo. Callen i ekipa Navy CIS-a suočavaju se s osvetoljubivim neprijateljem, Kameleonom. Tajni se zadatak tako pretvara u ubojitu mentalnu igru u režiji tog genijalnog zločinačkog uma.

Ne propustite uzbudljive avanture naših agenata “Navy CIS LA” i u trećoj sezoni od 22. siječnja u 20.00 sati na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.