William Levy postaje vampir

Latino zavodnik, meksički glumac William Levy, podelio je sa pratiocima i obožavaocima na društvenoj mreži Twitter utiske sa snimanja novog filma, a uloga koju će u njemu ostvariti biće, kako kaže, ostvarenje njegovih snova.

Image1187

Atraktivni plavušan William Levy, koji se zbog novog ostvarenja preselio u SAD, u filmu će glumiti vampira koji se bori za pravdu, zbog čega je veoma uzbuđen, jer, kako kaže, od malena obožava vampire.

– Ne mogu vam reći mnogo o radnji, osim da će teći “reke krvi” – otkrio je Levi, aludirajući na moguć naziv filma. A da će dame imati šta da vide u novom filmskom projektu seksi Kubanca govori i jedan od njegovih poslednjih tvitova.

– Danas snimam scene bez majice na svega dva stupnja Celzijusa. Poželite mi sreću. Odnosno, mojoj zadnjici. Smrznuće se!

A kako je slikom obeležio svoju selidbu iz Meksika za Oklahomu (SAD), najbolje će vam dočarati fotka koju je ostavio na svoj Twitter.

Ekskluzivan intervju sa novim holivudskim seksi vampirom, u kojem priča o telenoveli “Oluja u srcu” i svojoj obitelji, možete pročitati u magazinu Sapunice!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.