Nova ženska pojačanja u “Sulejmanu”

Dok hrvatske gledatelje svake nedjelje u udarnom terminu očekuju novi nastavci turske hit serije, u Turskoj se već naveliko najavljuju nova glumačka pojačanja te s nestrpljenjem iščekuje prikazivanje Mustafine smrti!

Ozge Ulusoy

RTL Televizija svake nedjelje u udarnom terminu prikazuje najnovije epizode posljednje sezone “Sulejmana Veličanstvenog”, zasigurno najpopularnije turske serije koju prati više od 300 milijuna gledatelja diljem svijeta. I dok se hrvatski i turski gledatelji tek upoznavaju s likovima poput Mehmet-age Sokolovića i Lale Mustafa-paše, turski mediji već naveliko najavljuju nova pojačanja u glumačkoj ekipi.

Sredinom siječnja poznata turska primabalerina, top model i glumica, Ozge Ulusoy, tumačit će poljsku princezu Anu Jagelović, koju će Hurem i njezin sin Selim dočekati s počastima. Naime, Ana je kao supruga kralja Ferdinanda I. Habsburga i sestra Vladislava II. Jagelovića došla u prijestolnicu zatražiti pomoć od sultanije, no svojom će gracioznošću i ljepotom privući pažnju dvorana, ali i razbjesnjeti Nurbanu zbog sve očitije bliskosti sa Selimom. 31-jednogodišnjoj Ozge, bivšoj Miss Universe i prvoj pratilji Miss Turske 2003. godine, uloga princeze Ane zasigurno će donijeti nove filmske i televizijske ponude. A s obzirom da vrlo dobro govori engleski, njemački i francuski, možda joj pristigne i koja iz inozemstva.

Prema pisanju nekih turskih portala, Alize Gordum, kći glavne glumice Vahide Percin, također bi trebala glumiti u “Sulejmanu Veličanstvenom” i to lik sultanije Nergi-šah, kći princa Mustafe. Naime, javnost s nestrpljenjem iščekuje kada će na ekranima ugledati scenu Mustafine smrti, koja se naveliko emitirala još prije godinu dana kao teaser najava za nove epizode. Ta scena najavila bi odlazak princa Mustafe i njegove Mihrunise iz serije.

S obzirom da je u svibnju predviđen kraj serije, možda se i obistini izjava koji je Halit Ergenc dao jednom turskom dnevnom listu: „Sulejman je godinama vladao svijetom. Borio se protiv velikih neprijatelja za svaki pedalj zemlje, a u svojim je redovima imao mnoge sluge i izdajice. Bilo bi lijepo sve njih prikazati u seriji, ali to je nemoguće učiniti u tako malom vremenu… A također mi se čini da bi nam nedostajalo i glumaca, jer je kroz tri i pol sezone u seriji igralo više od dvije trećine poznatih i vrlo talentiranih turskih glumaca.“

Ne propustite pogledati dvostruku epizodu “Sulejmana Veličanstvenog” u nedjelju 26. siječnja u 20 sati!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.