Noć Oscara samo na RTL Televiziji

Prestižnu dodjelu filmskih nagrada “Oscar”, 86. po redu, zaljubljenici u sedmu umjetnost moći će 2. ožujka pratiti na RTL Televiziji!

Antonija Mandić

Uz Antoniju Mandić u studiju gledatelji će imati priliku sudjelovati u dodjeli Oscara od samog početka, odnosno već od crvenog tepiha gdje će se pojavljivati glumci.

– “Sat i pol prije same dodjele imat ćemo crveni tepih na kojem ćemo vidjeti što su odjenuli celebrityji, a mi ćemo sve to zorno komentirati, uz naše modne stručnjake, filmske kritičare i modne dizajnere. Svatko će naći nešto za sebe. Počinjemo s modnim dijelom, a potom prelazimo na onaj filmski i dodjelu Oscara. Mislim da će biti zabavno svima koji se odluče gledati prijenos na RTL-u” – uzbuđeno je ispričala Tonka, koja je i sama velika zaljubljenica u filmove.

– “Da, ta sveta noć će se pratiti na RTL Televiziji. Pripremamo jako puno programa, što naše produkcije, što naravno sa same dodjele i crvenog tepiha” — rekao je Daniel Delale.

Program uživo, zanimljivi gosti i najprestižnija dodjela nagrada na svijetu 2. ožujka stižu i u vaš dom uz RTL Televiziju!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.