Zvijezde “Sulejmana” u pohodu na kino dvorane

Meltem Cumbul i Filiz Ahmet, dvije glumice koje poznajemo iz RTL-ove hit-serije “Sulejman Veličanstveni”, glavne su protagonistice nove turske komedije u kojoj barataju pištoljima i borilačkim vještinama!

Sulejman djevojke

Meltem Cumbul (gledateljima poznatija kao sultanija Fatma) i Filiz Ahmet (poznatija kao kalfa Nigar) prošlog su petka krenule u osvajanje kino dvorana sa svojim novim filmom “Kadin Isi Banka Soygunu” (slobodni prijevod – “Žene pljačkaju banku”). Priča je to o borbi protiv sve lošije socijalne i ekonomske situacije u Turskoj, koja je kulminirala prosvjedima u istanbulskom Gezi parku prošlog ljeta.

Gulay (Meltem Cumbul) je samohrana majka koja jedva krpa kraj s krajem u kućici u kojoj živi sa sinom i majkom. Osim što joj se vratio rak dojke, njezin krojački salon je zatvoren zbog duga banci u kojoj je digla kredit za liječničke troškove. No, sva sreća što Gülay ima najbolje prijateljice na svijetu koje će joj uvijek držati leđa – ratoborna Bilge (Filiz Ahmet) kojoj je dosta robotiziranog posla u pozivnom centru velike tvrtke, lijepa izvršna bankarica Nihal (Ozge Ulusoy) koja se želi osvetiti šefu koji joj je oteo promaknuće, te slobodoumna Durdane (Esra Dermancioglu) koja se također muči s dugovima nakon što joj je propao ugostiteljski biznis. Tijekom jedne zajedničke noći uz glasnu muziku i alkohol, četiri žene se odluče opljačkati banku, točnije poslovnicu u kojoj Nihal radi, kako bi došle do toliko potrebnog novca za dugove, za pomoć svojim majkama i povratak u socijalno-ekonomski sistem koji ih je odavno odbacio… I tu zabava počinje.

I glumica Ozge Ulusoy, koja u filmu tumači lik bankarice Nihal, igra u seriji “Sulejman Veličanstveni”. U novim nastavcima četvrte sezone koje se tek prikazuju u Turskoj, Ozge tumači poljsku princezu Anu Jagelović, koju će Hurem i njezin sin Selim dočekati s počastima. Svojom će gracioznošću i ljepotom privući pažnju dvorana, ali i razbjesnjeti Nurbanu zbog sve očitije bliskosti sa Selimom.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.