CSI: Miami – deseta i posljednja sezona

Drama o ekipi forenzičkih istražitelja s južne Floride koji se podjednako koriste najmodernijim znanstvenim metodama i policijskim pristupom starog kova kako bi riješili zločine privodi se svom kraju.

CSI Miami

U prvoj epizodi nove sezone život Horatija i Natalije visi o koncu, a Nataliju od sigurne smrti može spasiti samo Horatio. Ostatak ekipe utrkuje se s vremenom kako bi uhvatili odbjeglog ubojicu Jacka Tollera prije nego što opet ubije.

Predvođena bivšim istražiteljem Odjela za ubojstva Horatijem Caineom, skupina istražitelja zločine raspetljava usred tropskog ugođaja u Miamiju gdje se isprepleću razne kulture. U njegovoj su ekipi Calleigh Duquesne, dvojezična južnjačka ljepotica i specijalistica za balistiku; Eric Delko, podvodni stručnjak koji floridske vode poznaje bolje nego svoj džep, te bivši pozornik Ryan Wolfe koji se specijalizirao za krv i dokaze u tragovima. Ekipu upotpunjuju Natalia Boa Vista, zagonetna specijalistica za analizu DNK i novi član ekipe, forenzički fotograf Walter Simmons koji im je stigao iz noćne smjene. Horatiju u istragama pomaže detektiv Frank Tripp, prekaljeni, ali temeljiti policajac. Zajedničkim snagama ti istražitelji prikupljaju i analiziraju dokaze kako bi riješili zločine i osvetili one koji ne mogu govoriti u svoje ime – žrtve.

Ne propustite finalnu sezonu “CSI: Miami” od 3. veljače u 22:35 na Drugom programu HRT-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.