Kreću pripreme za “Tri, dva, jedan – kuhaj!”

RTL Televizija donosi nov kulinarski show koji se već opako zakuhava! Kandidati će imati priliku boriti se za titulu najboljeg amaterskog kuhara pripremajući najpoznatija hrvatska tradicionalna jela!

Tri dva jedan kuhaj

Ovog proljeća na ekrane RTL Televizije vraća se popularni format “Tri, dva, jedan”. No, ovaj će put kulinarsku nostalgiju probuditi amaterski kuhari koji će se natjecati u pripremi jela iz sedam hrvatskih regija. Producentica projekta “Tri, dva, jedan – kuhaj!” je Vedrana Car, a Antonija Blaće preuzela je voditeljsku palicu.

– “Ovo je prava prilika da tradicionalna hrvatska jela ne odu u zaborav. Jer ako mi baka to više neće kuhati, neću imati više od koga to naučiti. Zato su ovaj put domaća tradicionalna jela glavna tema projekta. Bitno je reći da su natjecatelji redom kuhari amateri, no njihova te jela jednostavno vraćaju u djetinjstvo” — izjavila je Antonija.

Voditeljici novog velikog RTL-ova kulinarskog projekta ovo nije prvi put da viri u tuđe lonce: “Treba imati veliku volju za to ako ne misliš postati stokilaš. Malo sam se opustila na ‘Tri, dva, jedan – peci!’ ali sad se nadam da ću se držati proteina u nadolazećoj emisiji. Jako je zanimljivo raditi na ovakvim projektima jer ipak nešto naučiš o kuhanju. Možda se ja prijavim sljedeće sezone” — dodaje Antonija.

– “Na ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ prijaviti se mogu svi amaterski kuhari koji smatraju da njihova kuhača ima što za reći (dakako, osim sadašnjih i bivših zaposlenika RTL Televizije i njihove rodbine). Šetat ćemo po svim kuharskim regijama i dat ćemo priznanje svim zemljama koje su ostavile trag u hrvatskoj kuhinji, pa ćemo tako uključiti i Italiju i Bosni u Hercegovinu” — stoji u priopćenju RTL TV.

Velika gurmanska šetnja Hrvatskom počinje na proljeće. A svi koji je žele začiniti svojim kulinarskim umijećem, mogu se prijaviti na novi kulinarski show RTL-a “Tri, dva, jedan – kuhaj!” putem internet stranice 321.rtl.hr

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.