Osvojen najveći jackpot u RTL-ovom kvizu

Marko Ljepović i Dejan Drakulić u utorak su odnijeli najveći jackpot kviza “Tog se nitko nije sjetio”. Zahvaljujući sreći i dobrom pamćenju, prijatelji iz Karlovca otišli su kući s nevjerojatnih 35.000 kuna!

Dejan i Marko TSNNS

Marko Ljepović (33), otac dvomjesečnog sina i viši fizioterapeut koji u slobodno vrijeme svira bubnjeve, i njegov prijatelj Dejan Drakulić (32), profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja koji obožava sport, prvi put su nastupali u kvizu “Tog se nitko nije sjetio” i nakon četiri kruga nagradnih pitanja osvojili najveći jackpot kviza u iznosu 35.000 kuna!

Karlovčani su ušli u finalni krug nakon što su dali najbolje odgovore na teme iz književnosti (naveli države koje su posjetili Phileas Fogg iz romana “Put oko svijeta u 80 dana” i Childe Harold iz Byronovog epa), sporta (koliko igrača sudjeluje u pojedinim momčadskim sportovima), te na teme voditelji reality showa “Big Brother” i imena računalnih programa, a kojih se sjetio najmanji broj anketiranih ljudi.

Momci su se prijavili na kviz iz čiste zabave, jer su ga kod kuće svakodnevno pratili na malim ekranima. Tada im je najslabija karika bilo finalno pitanje, no sreća im se osmjehnula u studiju kviza u Jadran filmu. Tema posljednjeg pitanja bila je glazba, odnosno Dejan i Marko su trebali nabrojati tri hita Davorina Bogovića dok je pjevao u grupi Prljavo kazalište, a kojih se nitko od anketiranih ljudi nije sjetio. Iako nisu baš upoznati s Bogovićevim glazbenim repertoarom, Karlovčani su osvojili rekordnih 35 tisuća kuna uz pomoć pjesme “Moj je otac bio u ratu”, koje se Marko sjetio jer je pjesmu slušao u djetinjstvu.

– “Marko i ja smo se super zabavili na snimanju, bolje nego što smo mislili da će biti. Cijela ekipa, od Antonije i Kreše do ekipe iza kamera, omogućila nam je nezaboravno iskustvo. Naša obitelj i rodbina prezadovoljna je našom igrom i pobjedom jer i sami znaju da smo se došli zabaviti” – priznaje Dejan.

Njegov prijatelj Marko dodao je da ih je upravo ta zezancija, opušten pristup i dugogodišnje prijateljstvo dovelo od audicije do pobjede jer su u kviz došli bez neke pretencioznosti. “Cijela nas je rodbina vidjela na televiziji. Zvali su me uzbuđeni prijatelji, rodbina, punica… Svi su se veselili našoj pobjedi.” Marko i Dejan pobjedu su proslavili s prijateljima, a novac će uložiti u obrazovanje i na svakodnevne stvari.

Kviz “Tog se nitko nije sjetio” možete pratiti od ponedjeljka do petka od 19:15 sati samo na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.