Spirala zločina – treća sezona

Trećom sezonom nastavlja se prikazivanje intrigantne i inovativne francuske kriminalističke serije “Spirala zločina”.

Spirala zločina

Druga je sezona istraživala nasilan i okrutan svijet narkotika, a u trećoj sezoni uranjamo u skrivene tajne poremećenoga uma jednog serijskog ubojice ili više njih.

Mesar iz La Villettea terorizira istočna pariška predgrađa ubijanjem i stravičnim sakaćenjem mladih žena. Od lažnih tragova pa sve do pravih i lažnih krivaca pratimo poteškoće kriminalističke istrage pod budnim okom medija, gdje bi i najmanji pogrešan potez mogao imati strašne posljedice. Serijski ubojice, nasilni makroi, prepredene prostitutke, korumpirani gradonačelnik, njegov omraženi suradnik…

Ova nam sezona donosi niz likova, jednog sve nemilosrdnijeg i osebujnijeg od drugog, a pritom nas vodi i u dubinu ljudske duše.

Kako će daleko naši likovi morati ići da ispune svoj zadatak? Doznajte u premijernoj trećoj sezoni “Spirale zločina” od 24. veljače u 22:45 na HRT 2!

2 misli o “Spirala zločina – treća sezona”

  1. Serija je fenomenalna! Ali po programu HRT- a 2 sa trecom sezonom se ne nastavlja vec sutra, zna li neko zasto?? U programu se neke druge serije do daljnjeg…

    1. Pozdrav, Luna!
      Došlo je do izmjena programa te od večeras počinje već prikazivana serija “Odvjetnička elita” (SILK). O početku emitiranja premijerne treće sezone “Spirale zločina” svoje čitatelje ćemo pravodobno izvijestiti.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.