Enis Bešlagić u “Krizi”: očekuje ga 212 djevojaka

Najiščekivaniji projekt ove godine krenuo je sa snimanjem novih 12 nastavaka! Na setu u Sarajevu ne nedostaje smijeha, a omiljeni duo Nikola Kojo i Enis Bešlagić na proljeće će ponovno nasmijavati gledatelje RTL-a.

Kriza

‘Tata mata’ regionalnog humora Feđa Isović i u drugoj sezoni je zadužen za scenarij, a redateljska palica je ponovno u rukama Elmira Jukića. A da se na setu Nikola Kojo i Enis Bešlagić sve bolje i bolje slažu, dokazuju i izjave gdje pričaju jedan o drugome. “Nikola je čovjek o kojem nećete čuti ništa loše i negativno, fenomenalan partner za igru i s njim biti u kadru je predivno” — priznao je Enis.

Muke po ženskom rodu i dalje su glavna preokupacija Aleša i Mirona, a s obzirom na to da su tek krenuli sa snimanjem, Enis i Kojo još uvijek muku muče sa spartanskim tempom. “Ja tvrdim da je ovo fizički posao. Jako naporan ali i mentalno nezgodan, i čovjeka dosta prazni i uzima mu energiju tako da uopće ne znam više zašto se ja bavim ovim poslom!” — našalio se na svoj način Nikola Kojo.

Prva sezona je oduševila gledatelje, kako zbog kemije između jednih od trenutno najvećih balkanskih glumačkih imena te legendarnog bosanskog humora, tako i zbog nesretne krize srednjih godina s kojom se svaki muškarac, koliko god on tvrdio suprotno, može poistovjetiti. “Mirona očekuje 212 novih djevojaka što je ogroman problem za produkciju, ali izuzetno ugodna situacija za glumca Enisa Bešlagića” — uz smijeh je ispričao redatelj Elmir Jukić.

U novim epizodama pojačanja su brojna bosansko-hercegovačka imena poput Zane Marjanović, Snežane Alić, Emira Z. Kapetanovića, Vedrane Seksan

A što sve očekuje dinamični duo ne propustite pogledati već u proljeće u novoj sezoni humoristične serije “Kriza” samo na RTL Televizji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.