Zora dubrovačka – druga sezona

“Zora dubrovačka” se, nakon dugog iščekivanja, vraća na male ekrane! Druga, još uzbudljivija sezona jedne od najgledanijih domaćih serija gledatelje očekuje u ponedjeljak, 10. veljače od 20:00 sati na Novoj TV.

Zora dubrovačka

Novi nastavci “Zore dubrovačke” odvest će nas pet godina unaprijed, u poslijeratni Dubrovnik. Snažne emocije, uzbudljivi zapleti, isprepleteni odnosi i opasne spletke samo su dio uzbuđenja koje nas očekuje uz glavne junake serije. Zvjezdana glumačka ekipa dobila je nove članove koji svojom izvedbom dodatno obogaćuju seriju, a među njima je i Ines Bojanić koju ćemo od sada gledati u ulozi Maris.

Maris se, nakon višegodišnjeg izbivanja, vraća u Dubrovnik, a ondje će je dočekati prvi obračuni s prošlošću. Deša (Jelena Perčin) je u međuvremenu postala ravnateljica bolnice, a Adela (Sandra Lončarić Tankosić) se nakon pet godina samostanskog života u Dubrovnik vraća kao časna sestra. Dživo (Alen Liverić) preuzima konobu i vodi je s Dinom (Jasmin Mekić), a vidjet ćemo i kako će se Magdalena (Jolanda Tudor) nositi s teškom bolesti. Dijana (Ana Kvrgić) i Šiško (Dragan Despot) sada uživaju u svojoj sreći i obnovljenoj kući, a njihova sreća bit će potpuna kada im se u obiteljskom zajedništvu pridruži i njihov sin.

Glavni junak Maro (Boris Ler), koji je proveo pet godina na ratištu, vraća se u Konavle puno zreliji, ali i pomalo povučen u sebe. On nastoji ne zanositi se snovima o Juditinom povratku, no te ga misli ipak ne prestaju proganjati. Do velikog obrata u njegovom životu dolazi u trenutku kad sazna da je Judita rodila njihovu kćer Zoru. Otvorenu i simpatičnu djevojčicu Zoru u seriji će utjeloviti petogodišnja djevojčica Iva Vujanić kojoj je ovo prva uloga na TV ekranima.

Rođenje malene Zore te višegodišnje izbivanje iz Dubrovnika i razdvojenost od Mara i na glavnoj junakinji Juditi ostavili su velike tragove. Judita je sve ove godine s majkom živjela u Rimu, skrivajući se od vanjskog svijeta i policije, ali i željno čekajući rasplet svih nesporazuma iz prošlosti.

Novi život junaka “Zore dubrovačke” donosi nova uzbuđenja i izazove koji će nas ostaviti bez daha! Ne propustite početak nove sezone već ovog ponedjeljka na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.