Aleksandar Srećković novi negativac u “Tajnama”

Da je Vilin dol, mjesto iz serije “Tajne”, prepun šarolikih likova, znaju svi koji prate ovu popularnu seriju, a priču će dodatno rasplamsati i unijeti razdor među stanovnike Vilin dola novi negativac!

Aleksandar Srećković

Crnokosi Damjan novo je lice telenovele “Tajne”, a osim što je markantan, ima i ‘uspješnu’ zločinačku karijeru! Damjan dolazi u Vilin dol ne bi li pronašao svoju mamu Ankicu i kako bi naplatio njezine dugove. Uz to, Damjan je bio tajni Valentinin ljubavnik, no kad je shvatila koliko je Damjan opasan, Valentina je pobjegla od njega i Ankice s ukradenim novcem. Sada kad je stigao u Vilin dol, iskoristit će svaku situaciju kako bi izvukao što više novca od Franića i Petrića, a na njegovom putu naći će se i naivna i lakoma Barbara.

Glumac Aleksandar Srećković, zvan Kubura, rođen je u Beogradu 30. travnja 1973. godine, a ovo mu nije prvo pojavljivanje u hrvatskim serijama. Aleksandar je tako glumio i u “Ponosu Ratkajevih” te “Pod sretnom zvijezdom”. Studirao je glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, a osim što je glumio u televizijskim serijama poput “Vratit će se rode”, glumio je i u filmovima poput “Montevideo, bog te video”, “Točkovi”, te mnogim drugima.

Hoće li Damjan svoje planove provesti do kraja, gledatelji će moći vidjeti od 11. veljače, kad će se Aleksandar Srećković prvi put pojaviti na malim ekranima.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.