Ecija Ivušić nova voditeljica Eurojackpota

Prošla je godina dana otkako važemo svoju sreću na međunarodnoj razini! Nakon što je Antonija Stupar Jurkin usrećila djevojku iz Zagreba, možda će istim koracima nastaviti i nova voditeljica ovog projekta – Ecija Ivušić.

Eurojackpot

Eurojackpot je igra na sreću koja je zaludila pola Europe! Početak Eurojackpota u Hrvatskoj nadmašio je sva očekivanja već time što je rekordan dobitak u povijesti Hrvatske lutrije izvučen već u prvoj godini! Zbog odlaska na porodiljni dopust Antonija Stupar Jurkin prepustila je mjesto voditeljice Eurojackpota – Eciji Ivušić. Mlada i simpatična Ecija televizijsku karijeru započela u HTV-ovoj emisiji “Četiri zida”, kao suvoditeljica na najvećem glazbenom showu “Hrvatska traži zvijezdu” RTL-a, te na glazbenom kanalu CMC-u.

– “Uvijek sam uzbuđena pred svaki novi projekt. Nadam se da ću, poput Antonije, donijeti sreću igračima!” — izjavila je Ecija koja će već večeras, 7. veljače u 23:05 sati, objaviti sretne brojeve novog kola Eurojackpota.

Uplate za jednu od najpopularnijih igara Hrvatske Lutrije započele su 26. siječnja 2013. godine, a u prvih godinu dana čak je 400 tisuća dobitaka otišlo u Hrvatsku. Ukupno gledajući, igrači Eurojackpota osvojili su više od 400.000.000 eura, od čega je za dobitke ostvarene u Hrvatskoj izdvojeno 22.000.000 eura što je, mora se priznati, više nego dovoljan razlog za sudjelovanje u igri.

Iako zvuči nevjerojatno pogoditi dobitnu kombinaciju u moru brojeva, to ne znači da nije moguće! Stoga budite večeras uz Eciju i Eurojackpot u 23:05h na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.