Gorski liječnik – peta i šesta sezona

07.02.2014

Serije, TV najave


HTV prikazuje 5. i 6. sezonu popularne njemačke serije “GORSKI LIJEČNIK” (“Der Bergdoktor”) koja je stekla velike simpatije i naših gledatelja.

Gorski liječnik

Nove sezone donose nove uzbudljive pustolovine liječnika i gorskih spasilaca koji u prekrasnim, ali i opasnim planinskim ambijentima priskaču u pomoć ljudima koji su se zatekli u najrazličitijim opasnim situacijama. Uzbudljive akcije spašavanja kombinirane su s dirljivim obiteljskim pričama, a serija je snimana u veličanstvenoj, netaknutoj prirodi austrijskih Alpa.

Nema boljeg mjesta od planina za život bez svakodnevne buke i stresa. No kako se ondje živi? Pitajte dr. Martina Grubera (Hans Sigl) koji je pobjegao od, kako on kaže, ukočene atmosfere i suhoparnosti svoga rodnog grada u Alpama prije mnogo godina. Kad se vratio u Ellmau na majčin 65. rođendan, zaprepastio se čuvši da je umrla njegova nekadašnja ljubav koja se poslije njegova odlaska udala za njegova brata Hansa (Heiko Ruprecht).

Nove epizode “Gorskog liječnika” pratimo tijekom veljače i ožujka radnim danom u 16:15 sati na Prvom programu HRT-a.

,

About Adrian Andrejek

Adrian je osnivač i glavni urednik portala Moja TV. Posljednjih osam godina radi kao novinar u Glasu Slavonije i tjednom prilogu TV Obzor te u slobodno vrijeme piše za blog SerijskiUbojica.hr. Pravi je TV fanatik koji prati hrpu serija, a zna sve i o onima koje ne gleda.

Pogledaj sve postove od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s