Davor Dretar Drele voditelj kviza “Pet na pet”

Dobra zabava koja se može dobro unovčiti – gdje to uopće postoji?! Naravno, na RTL-u koji za vas priprema “Pet na pet”, kviz za cijelu obitelj koji će uskoro ugledati svjetlo dana u njihovom programu!

Pet na pet

“Pet na pet” jedan je od najpopularnijih kvizova današnjice koji svoje inačice ima u čak 56 zemalja diljem svijeta. A sada, zahvaljujući RTL Televiziji, uskoro stiže i u Hrvatsku. U prostranom studiju Jadran filma već nekoliko tjedana traje snimanje novog kviza u kojem obitelji imaju priliku osvojiti novčane nagrade, a koji će okupiti i zbližiti cijelu obitelj, kako u natjecanju, tako i ispred malih ekrana.

Na setu kviza uvijek je zabavno i veselo, a tremi nema mjesta uz voditelja kviza, za šalu uvijek spremnog Davora Dretara Dreleta! Upravo će on svojim britkim i humornim komentarima začiniti atmosferu u studiju, ali i samu igru u kojoj se natječu obitelji iz cijele Lijepe naše. Za naslov pobjednika i novčane nagrade borit će se obitelji iz Zagreba, Osijeka, Virovitice, Čakovca, Rijeke, Splita i drugih gradova, a koje su se na kviz prijavile iz znatiželje, zbog dobre zabave, natjecateljskog duha, povećanja kućnog budžeta ili, pak, kako bi si osigurale dodatan novac za kupnju karte za daleku Australiju, gdje žive drugi članovi obitelji.

– “Naši natjecatelji su svi super, posve su opušteni! Trudimo se napraviti jednu zabavnu, pozitivnu atmosferu i izbjegavamo taj veliki natjecateljski impuls. Baš ih pokušavamo opustiti…” — priznao je Drele te dodao da su duhovite situacije u pozitivnoj atmosferi natjecanja vrlo česte.

Kviz “Pet na pet” jamči urnebesan televizijski provod!
Uskoro samo na RTL Televiziji…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.