Erkan Petekkay (Dila): “Gluma je težak posao!”

Reporterka IN magazina Ivana Nanut razgovarala je sa zvijezdama turske uspješnice “Dila”, a već ovog utorka (11. veljače) gledatelji Nove TV imaju priliku pogledati intervju s glavnim glumcem Erkanom Petekkayem.

Ivana Nanut Erkan

Erkan Petekkay je srca hrvatskih gledateljica osvojio ulogom kapetana Alija u seriji “Kako vrijeme prolazi”, a sada ga gledamo u ulozi Rize. Ivana je s poznatim turskim glumcem, jednim od vodećih u zemlji, razgovarala na setu serije “Dila”, točnije u Rizinom uredu.

– “Moj lik pridaje puno važnosti obitelji. Iskren je prema suradnicima. Za njega rade tisuće ljudi. Glumim čovjeka koji posjeduje sela i gradiće. Stoga je pravedan. Zaljubio se u Dilu. Nikad se prije nije tako zaljubio. Ispod njegove krute vanjštine krije se vrlo zaljubljen čovjek” — riječi su kojima glumac Erkan Petekkay opisuje lik koji utjelovljuje u turskoj seriji koju pratimo na Novoj TV.

On kaže kako je ljubav, koja je glavna okosnica radnje, ipak nešto univerzalno, pa se u ovoj seriji mogu prepoznati milijuni ljudi. Petekkay inače živi u Istanbulu, ali je zbog snimanja “Dile” trenutno u Adani te zajedno sa svim glumcima boravi u istom hotelu. Erkan Petekkay ispričat će sve o druženju s ostalim glumcima sa seta te otkriti detalje iz svoje kazališne karijere. Saznat ćemo i neke vrlo osobne stvari iz glumčevog obiteljskog života, a Ivana Nanut prisjetit će ga i na buntovno razdoblje kada je bio tinejdžer. Erkan je oženjen i ima jednog sina.

– “Naživio sam se, pa sam se oženio” — izjavljuje popularni turski glumac. Saznat ćemo zašto ovaj popularni glumac smatra da je gluma težak posao i zašto ne bi baš želio da i sin krene njegovim stopama. Turska zvijezda u velikom intervjuu za IN magazin ispričat će i neke novosti iz serije koje ćemo tek gledati na Novoj TV, ali i brojne druge stvari iz svojeg uzbudljivog života.

Ne propustite veliki intervju s Rizom već ovog utorka samo u IN magazinu! Ivana Nanut intervjuirala je i glavnu glumicu popularne serije Hatice Sendil, a gledatelji će je imati prilike upoznati već idući tjedan!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.