Naše majke, naši očevi (Generation War)

11.02.2014

Serije


Doživljena prijateljstva i izdaje, povjerenje i razočaranje, iluzije i spoznaje, krivnja i odgovornost promijenit će njihove živote zauvijek. Prijatelji nisu ni slutili koliko će ih strašna iskustva, nedaće i strahote rata promijeniti.

Naše majke, naši očevi

Berlin, ljeto je 1941. godine. Pet prijatelja, među kojima su Wilhelm, njegov osjećajni i umjetnosti sklon brat Friedhelm, Charlotte, Viktor i Greta sastaju se ne bi li se oprostili jedni od drugih. Wilhelm i Friedhelm su poslani na Istočnu bojišnicu, a Charlotte također odlazi onamo kao medicinska sestra. Oni si međusobno obećaju da će se sastati kad rat završi te su uvjereni da će se to dogoditi već oko Božića. Nakon početnih vojnih pobjeda njemačka vojska kreće prema Moskvi. Što duže traje rat na istoku, to više iskusni poručnik Wilhelm i njegov tek unovačeni brat Friedhelm shvaćaju strahote rata u Rusiji. Njih dvojica svjedoče pogromu u ukrajinskom selu tijekom kojega njemački oficir, pripadnik SS-a, strijelja 14-godišnju djevojčicu, unatoč Wilhelmovom pokušaju da je spasi. Njihov prijašnji pogled na svijet iz temelja se mijenja…

Mini-seriju “Naše majke, naši očevi” u šest nastavaka ne propustite pratiti četvrtkom od 13. veljače u 21:40 sati na Prvom programu HRT-a.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s