Zločin s naslovnice (Field of Blood)

11.02.2014

Serije


Paddy Meehan novi je tip junakinje! Ova mlada, gorljiva i duhovita pripravnica radi za novine i sama pokušava riješiti zločine o kojima izvještava, a u koje se nerijetko i uplete.

Zločin s naslovnice

Paddy se oduvijek htjela baviti istraživačkim novinarstvom, ali škotskim novinama vladaju muškarci pa je nitko ne shvaća ozbiljno. Osim što je mlada, još je i žena; a nije ni vitka ni otmjena poput svoje kolegice i najveće protivnice. K tomu, njezina obitelj nikako ne može shvatiti zašto se ne želi skrasiti i udati za svog dečka.

Sve dok se ne dogodi zagonetno ubojstvo, za koje je optužen član Paddyne obitelji. Paddy mora donijeti odluku – hoće li pratiti slučaj i iznevjeriti obitelj ili će prekrižiti karijeru o kojoj sanja. Njezine će je odluke gurnuti u svijet zločina, odvojiti od privrženog zaručnika i uroniti u puno opasniji i uzbudljiviji svijet. Ispostavit će se da Paddy posjeduje znanje i intuiciju potrebne za rješavanje zločina, čime će svima pokazati da je ta nadarena novinarka našla svoj životni poziv.

Zahvaljujući napetoj radnji, intuitivnom zapletu i britkom humoru, “Zločin s naslovnice” u kriminalističke mini-serije uvodi jedan posve nov i uzbudljiv lik – ne propustite obje epizode u petak, 14. veljače od 23:05 sati na HRT 2!

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s