Ibrahim Celikkol: “Osjećajan sam i volim ljubav!”

Crnokosi glumac zavodničkog osmijeha progovorio je o tome tko se krije iza lika Firata, bogatog bankara koji je vezan za svoju ljubav iz prošlosti, a kojega je utjelovio u seriji “Milost” koju pratimo na Novoj TV.

Ibrahim Celikkol

Za Ibrahima Celikkola kolege, a i svi koji ga poznaju, imaju samo riječi hvale. Glumac apolonske građe tijela i neodoljivih crta lica na prvom mjestu ističe ljudsku dobrotu kao ključan izvor ne samo sreće i zadovoljstva, nego i jedne od najvažnijih ljudskih osobina.

– “Ne bojim se života. Ne vjerujem da će me život suočiti s lošim stvarima. Cijeli svoj život trudim se biti dobar čovjek tako da mislim da, dok god je čovjek dobar, neće mu se dogoditi loše stvari” — izjavio je glumac sa smiješkom na licu.

Povrh svega, Ibrahim kaže kako sebe ne smatra mačo tipom, nego osobom koja cijeni žensku riječ i žensku dominaciju. Kad je riječ o ljubavi, istočnjački zavodnik tvrdi kako je osjećajan i da voli ljubav, te dodaje: “Zaljubljen sam od rođenja. Ljubav počinje onda kad se rodiš.”

Na pitanje o ženidbi, Ibrahim je britko odgovorio kako će od tome razmišljati kad za to dođe vrijeme te kako smatra da brak jača karijeru, a osobe koje ga privlače, kako kaže, moraju biti: “iskrene, vesele i pune samopouzdanja.”

Posljednje epizode “Milosti” gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do srijede u 22:00 sata na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.