Novi glumci u popularnoj seriji “Zora dubrovačka”

Glumačkoj postavi popularne ratne telenovele “Zora dubrovačka” u drugoj sezoni pridružile su se glumice Karmen Sunčana Lovrić kao Željka i Gea Gojak u ulozi odrasle Matije.

ZD Karmen Gea

Geu Gojak već smo u prvom nastavku nove sezone imali priliku vidjeti u ulozi sada nešto starije Matije, koju je u prvoj sezoni tumačila Tea Kostelac. Matija je nakon povratka roditeljima u Njemačku pokušavala započeti novi život. Premda ni u čemu nije oskudijevala, nije nikako mogla zaboraviti Kesovije koji su joj pružili toliko ljubavi, a ni Mara s kojim ju je toliko puno vezalo i kojem duguje što joj je spasio život kao maloj djevojčici. Već tada, na brodu koji je vozio njenu majku i nju iz Dubrovnika, ona donosi odluku da će se vratiti u grad čim bude mogla. Kad je postala punoljetna i završila srednju školu, Matija je skupila novac koji je zarađivala obavljajući sitne poslove tijekom školovanja i kupila kartu za Dubrovnik, ne znajući što je tamo čeka, ali pomalo djetinjasto očekujući da je vrijeme u Dubrovniku stalo i da se ništa nije promijenilo. Premda je sad postala punoljetna djevojka, još uvijek je zadržala staru iskru i radost življenja te je još uvijek sposobna jednim osmijehom obasjati prostoriju u koju uđe svojim vedrinom i vrlinom da uvijek nalazi nešto dobro čak i u najgorim situacijama. Matija postaje dobri anđeo grada, uvijek imajući dobru riječ za svakog i spremna pomoći svim ljudima oko sebe.

U prvom tjednu prikazivanja druge sezone hit-serije “Zora dubrovačka” prepoznat ćemo još jedno novo glumačko lice, odnosno novi lik. Radi se o mladoj, simpatičnoj i zgodnoj Željki koju će utjeloviti glumica Karmen Sunčana Lovrić. Ova mlada djevojka, iako pomalo šutljiva, voli život i zabaviti se, a njeno prvo pojavljivanje gledatelji mogu vidjeti u nastavku koji će biti emitiran već ovog petka.
– “Zanimljiva je uloga Željke koju igram u seriji ‘Zora dubrovačka’, no ja sam ipak drugačija od nje. Imam ciljeve, znam što želim i uglavnom radim na tom svom ostvarenju, a imam i obitelj koja me podržava. Izgleda da nam je jedino zajedničko to da se obje volimo dobro zabaviti, samo ne na jednak način” — izjavila je Karmen.

Novu, još uzbudljiviju sezonu “Zore dubrovačke” gledatelji mogu pratiti radnim danom u 20:00 sati na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.