Exkluziv Tabloid dobio kviz

Showbiz emisija “Exkluziv Tabloid”, koju gledatelji RTL-a mogu pratiti pd ponedjeljka do petka u 17.30, od ovog tjedna svojim gledateljima nudi mogućnost da unovče svoje znanje o domaćoj i svjetskoj šoubiz sceni!

Exkluziv Tabloid

Za sudjelovanje u kvizu mogu se prijaviti svi koji pomno prate “Exkluziv Tabloid” ako nazovu broj telefona 060 800 808 i odgovore na kvalifikacijsko pitanje, te dobiti šansu i boriti se za jackpot minimalnog iznosa 3.000 kuna!

Kompjuterskim odabirom svi prijavljeni imaju šansu da se nazove baš njihov broj telefona, a onda je na njima da odluče hoće li odgovoriti na dva pitanja. Prvi točan odgovor, vezan uz neku od aktualnih tema “Exkluziv Tabloida”, nosi 500 kuna, a ako gledatelj odgovori točno, može odgovarati i na drugo pitanje čiji točan odgovor nosi novčanu nagradu od minimalno 3.000 kuna. Na gledatelju je da sam odluči hoće li nakon prvog točnog odgovora ići dalje ili će se zadovoljiti s 500 osvojenih kuna. No, ako odabere odgovarati na pitanje za jackpot i ne odgovori točno, gubi i dobivenih 500 kuna. Ako u danu natjecatelj ne odgovori na jackpot pitanje, idući dan iznos se povećava za 500 kuna.

Mislite li da ste dobro potkovani znanjem o našim i stranim zvijezdama te svaki dan pratite “Exkluziv Tabloid”, prijavite se na 060 800 808 i možda baš vi budete sretni dobitnik primamljive novčane nagrade!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.