Meryem Uzerli rodila kćer Laru

Glumica Meryem Uzerli, bivša zvijezda povijesne hit-serije “Sulejman Veličanstveni” u kojoj je pune tri sezone tumačila vatrenokosu Hurem, 10. veljače na svijet je donijela kćerkicu po imenu Lara.

Meryem Uzerli

Turska glumica Meryem Uzerli, poznata po ulozi Hurem, rodila je kćer, a podršku joj je na porođaju pružila najbolja prijateljica Ana. Porodila se u ponedjeljak, 10. veljače, a sliku bebine ručice postavila je i na Facebook.

– “Dobrodošla na ovaj svijet, moja najdraža Lara Uzerli. Zahvaljujem Bogu što mi te je poslao i što si zdrava stigla na svijet. Hvala Svemogućem što mi je dao snage da te štitim od prvog trenutka. Živa si i to mi je najveći dar. Zahvaljujem svojoj bliskoj prijateljici Ani koja je bila uz mene tijekom porođaja, kao i cijeloj svojoj obitelji, svim prijateljima, i naravno, svima vama ovdje, koji ste mi uvijek slali pozitivne misli i ljubav. Mnogo vam hvala” — napisala je popularna glumica na svojoj Facebook stranici.

Meryem je Laru dobila iz veze s turskim burzovnim mešetarom Canom Atesom (46), koji ju je ostavio čim je doznao da je trudna jer nije htio djecu. Uzerli je u intervjuu za turski Hurriyet ispričala da ju je Can tjerao da abortira. Zbog depresije se čak pokušala ubiti. Htjela je skočiti s balkona svoje hotelske sobe, ali su je u posljednjem trenutku spriječili u tome.

Povijesnu hit-seriju “Sulejman Veličanstveni” gledatelji mogu pratiti nedjeljom od 20:00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.