Povrh jezera (Top of the Lake)

Od Oscarom nagrađene scenaristice i redateljice Jane Campion i Oscarom nagrađenih producenata “Kraljeva govora” na ekrane HRT-a uskoro stiže hit serija “Povrh jezera”.

Povrh jezera

Ova moćna i nezaboravna priča o potrazi za srećom i snom o izgubljenom raju dosad je osvojila Zlatni Globus te još 5 prestižnih nagrada uz 23 nominacije. Intrigantna i nezaboravna priča smještena na kraju svijeta, u prostranstvima Novog Zelanda, a glumačku ekipu predvode Elisabeth Moss, David Wenham, Peter Mullan i Holly Hunter.

Radnja serije “Povrh jezera” započinje misterijom, dvanaestogodišnja djevojčica, kći mjesnog narkobosa ulazi u jezero na Južnom otoku Novog Zelanda. Na vidjelo ispliva da je djevojčica u petom mjesecu trudnoće, no nakon toga gubi joj se svaki trag. Poziv da istraži neobičan slučaj dobiva ambiciozna, ali neiskusna detektivka Robin Griffin. Kako raste njezina opsjednutost potragom, tako otkriva i tajne iz svoje prošlosti zbog kojih joj se život počinje raspadati.

Radnja ova hvaljene i zanimljive serije smještena je u jednom od malobrojnih preostalih veličanstvenih i nedirnutih krajolika ovoga planeta, u rijetko naseljenom i od svijeta udaljenom kraju Novog Zelanda. Vjerujemo da početak emitiranja ovog velikog hita s nestrpljenjem očekuju svi ljubitelji vrhunskih krimi zapleta.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.