Navy CIS: Los Angeles – četvrta sezona

Nakon tri uspješno prikazane sezone, Doma TV kreće s emitiranjem i četvrte sezone o poznatom odjelu Navy CIS LA-a. Već dobro uigrana ekipa iz LA-a i dalje je za petama najvećim zločincima!

Photo: Robert Voets/CBS © 2011 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.
Photo: Robert Voets/CBS
© 2011 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Nakon što Callen pred očima javnosti ubije Kameleona u uzbudljivom posljednjem nastavku prošle sezone, neustrašiva ekipa i dalje nastavlja riskirati svoje živote u potrazi za najvećim zločincima. Skriveni identiteti, tajne misije, borbe na krilima aviona, otmice i prevare, dijelovi su dnevnih rutina ovih agenata. Oni će učiniti sve kako bi zločinu stali na kraj!

Četvrta sezona popularne kriminalističke serije započinje Callenovim izlaskom iz zatvora gdje je prenočio i sada ga čekaju novi zadaci. Tim će ove sezone istraživati kompromitirane obavještajne operacije, tragične smrti kandidata za američki senat, otkrivati političke urote. Bivši Samomv partner, agent CIA-e traži njegovu pomoć, nakon čega biva pronađen mrtav, što je još jedan zadatak neustrašive ekipe u potrazi za istinom i rješenjem problema. Ekipa NCIS-a se bori s golemom operacijom krađe automobila, dok Kensi ide na tajni zadatak u ilegalnu automehaničarsku radionicu.

Ni u četvrtoj sezoni neće nedostajati adrenalinskog naboja, pa tako Callen i ekipa NCIS-a iz L.A.-a surađuju s Parizom i NCIS RED-om u potrazi za osumnjičenim teroristom.

Ukradena trupla, borbe s pljačkašima oružja, eksplozije u pustinji koje oživljavaju potragu za ukradenim nuklearnim oružjem, tajne misije, borbe s teroristima i ubojicama najvećih razmjera samo su neki od mnogobrojnih zadataka s kojima će se susresti neuništiva ekipa Navy CIS LA-a.

Ne propustite izazove ekipe agenata, istreniranih do kranjih granica, popularne kriminalističe serije “Navy CIS LA” i u četvrtoj sezoni od 25. veljače u 20 sati na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.