Lovci na misterije uskoro na RTL Kockici

Postoji li doista Bigfoot? Mogu li se ljudi zamrznuti i odmrznuti nakon nekoliko desetljeća? Što je to hipnoza i da li uistinu djeluje? Odgovore na ova i još mnoga druga zanimljiva pitanja dat će dva neustrašiva mlada istražitelja.

Lovci na misterije

Tinejdžere Araya i Christinu fasciniraju priče o vampirima, vukodlacima, vješticama, NLO-ima, duhovima, dinosaurima, zastrašujućim bićima i mumijama. S obzirom da su neke od njih postale pravi mitovi kojima se i dan danas straši djecu i odrasle, dvoje hrabrih istražitelja odlučilo je stati tome na kraj i razotkriti istinu iza najstrašnijih i najčudnijih nerazriješenih misterija. U tome će im pomoći i skeptičan znanstvenik Dave koji koristi najnoviju visoku tehnologiju, a kako bi došli do iznenađujućih otkrića i dokaza, mladi ‘lovci’ na misterije proputovat će cijeli svijet – posjetiti Transilvaniju kako bi otkrili je li Drakula filmski lik ili je uistinu postojao, ući u poznate egipatske piramide kako bi provjerili priču o ukletom blagu, razgovarali s ljudima iz Roswella kako bi razotkrili tajnu iza teorije zavjere o padu NLO-a…

Serijal “Lovci na misterije” je zabavan spoj istraživačkog novinarstva i uzbudljivih avantura na kojima Araya i Christina pokušaju dokučiti istinu o mitovima i misterijama koje stoljećima istovremeno straše i zabavljaju čovječanstvo. Format kanadske produkcijske kuće “Apartment 11 Productions” oduševio je publiku diljem svijeta, te osvojio brojne nagrade za najbolji edukativni dječji i obiteljski program u Kanadi, SAD-u, Europi i Japanu.

Zabavite se i saznajte što se zapravo krije iza svjetski poznatih mitova i misterija uz novi zabavni dokumentarni serijal “Lovci na misterije”, od ponedjeljka 24. veljače u 18:45 sati, samo na RTL Kockici! Jer neke stvari nisu onakve kakvim se na prvi pogled čine!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.