Kosti – osma sezona

Emily Deschanel i David Boreanaz u premijernoj 8. sezoni vode nas u rasvjetljavanje slučajeva koji traže drugačiji pristup i stručno znanje Jefersionian instituta.

Kosti 8

Šarmantna serija, koja se učvrstila kao jedna od najuspješnijih na RTL Televiziji, ali i na 40-ak TV kuća diljem svijeta, i dalje nas zabavlja srijedom navečer od 21 sat, a svaka nova sezona “Kosti” donosi nove misterije i duhovita prepucavanja među glavnim protagonistima i osebujnim internistima Instituta.

Lakoća kojom se možemo uživjeti u radnju i likove čvrst je temelj i veliki adut serije, a profesionalno-romantični odnos, kemija i razlike u karakterima koje privlače Booth i Brennan, nastavljaju se razvijati te čine okosnicu serije, dok se slučajevi i zapleti nižu u savršenoj ravnoteži komedije i kriminalistike. Gotovo bez ikakvog napora, sa zagonetnim i pametno razrađenim scenarijima i čestim duhovitim digresijama, serija nas uvlači u svoju priču i 8. sezonu koja je nakon kraće 7. sezone produljena u 26 uzbudljivih nastavaka, koji niti u jednom trenutku ne odaju dojam zasićenosti. Naprotiv, popularnost ove serije studija Fox i dalje privlači mnoštvo gledatelja u svijetu, ali i na hrvatskim TV ekranima, bez koje srijeda navečer ne bi bila ista.

U novim epizodama slučaj Booth i Brennan odvodi na mjesto ubojstva poznatog odvjetnika specijaliziranog za razvode, koji je i sam prolazio kroz brakorazvodnu parnicu. Za vrijeme intervjua i istrage, Booth i Brennan se suočavaju s problemima uzrokovanim odvojenošću na koju su bili prisiljeni zadnja tri mjeseca. I dok tim iz Jeffersoniana istražuje ubojstvo muškarca koji je stradao u eksploziji na parkiralištu hotela, Booth ne radi na slučaju, već na budžetu odjela, ali i na svojem unapređenju. Sweets i novak u FBI-ju, Olivia Sparling, preuzimaju slučaj i vode istragu. Žrtva je prvo identificirana kao Carlson, no otkriju da se radi o njegovom bratu blizancu. Naime, dječaci su bili odvojeni pri porodu i dani na usvajanje u različite obitelji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.