IN magazin donosi intervju s Hulyom Darcan

26.02.2014

TV emisije, TV najave


Ivana Nanut na setu serije “Dila”, osim s glavnim glumcima, Hatice Sendil i Erkanom Petekkayem, razgovarala je i s poznatom turskom glumicom Hülyom Darcan, koja u turskom hitu utjelovljuje lik Melike Selamoglu.

Hulya Darcan

“Melike nikad nije željela Dilu. Nikad. I čini sve da je se riješi.” – glumica o svom liku u seriji Dila.

Veliki intervju gledatelji Nove TV imat će priliku pogledati u ponedjeljak, 3. ožujka u IN magazinu. Hulya Darcan je najstarija i najiskusnija glumica u popularnoj seriji “Dila” koju pratimo na Novoj TV, a u velikom intervjuu govori otvoreno o svom liku, svom poslu, kolegama glumcima, obitelji.

O svom liku glumica Hülya Darcan kaže: “Melike je snažan lik, ali ne u fizičkom smislu. Ona je snažan lik. Volim glumiti takve žene. Naravno, volim glumiti svakakve likove, ali dojmilo me se njezino majčinstvo.”

Na pitanje je li joj naporno snimati jednu takvu seriju, glumica odgovara: “Radnici na cesti umaraju se fizički. Mi se umaramo psihički, duševno. Umaraju nam se srce, mozak, tijelo i sve ostalo. Tako je to u glumi.”

Novinarka je jako iznenadila glumicu s pitanjem zašto je svojevremeno uzela pauzu od glume, a što joj je Hulya Darcan odgovorila, saznat ćemo već ovog ponedjeljka u IN magazinu Nove TV!

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s