Dodjela nagrade Oscar na RTL Televiziji

Dodjelu najprestižnije nagrade u svijetu sedme umjetnosti, zbog koje su mnogi ljubitelji filma i glamura budni cijelu noć ne bi li saznali kome će pripasti pozlaćeni kipić, ekskluzivno će prenositi RTL Televizija.

Foto: Marko Todorov / CROPIX
Foto: Marko Todorov / CROPIX

Uz voditeljicu emisije, zaljubljenicu u filmsku umjetnost, Antoniju Mandić, filmska groznica počet će rasti nešto prije ponoći uvodnom emisijom u kojoj će Tonka gledatelje podsjetiti na najbolje haljine kroz povijest Oscara, tko je sve bio nominiran i koji su bili favoriti. Nakon jednog sata uvodne emisije, slijedi prijenos s crvenog tepiha, a u studiju će, uz simpatičnu voditeljicu biti Ana Miščević i Ivan Friščić koji će komentirati tko je što od glumaca odjenuo. Uz Anu i Ivana, u studiju će se nasuprot Antonije izmjenjivati mnogi gosti. Tako će svoje modno mišljenje izraziti Borut Mihalić i Matija Vuica, ali i kulinarska imena Tom Gretić i Priska Thuring, koji će komentirati bogatu ponudu s oskarovskih stolova.

Uz zanimljive komentare, gledatelji će moći uživati i u prilozima o voditeljici ovogodišnje dodjele Oscara, glumici i komičarki Ellen Degeneris, kao i u prilogu o ‘Zlatnoj malini’ – nagradi koja se dodjeljuje za najgora glumačka ostvarenja po kriteriju publike.

A kako bi se gledateljima RTL Televizije iz prve ruke dočaralo kako je biti dio holivudske kreme, javit će se skype pozivom poznata Hrvatica sa stalnom adresom u Los Angelesu, Miranda Viđak, koja će gledateljima prenijeti djelić atmosfere prije dodjele Oscara!

Nakon mode, slijedi finale, odnosno, početak same dodjele. U 02.30 sati Antonija će uz filmskog kritičara Deana Sinovičića, komentirati dodjelu zlatnih kipića od trenutka proglašenja pobjednika pa do početka njihovih govora zahvale, dok će se nekoliko dana kasnije emitirati snimka dodjele s prijevodom.

Budući da ceremonija traje do 06.30 ujutro, Tonku, kako kaže, čeka vesela i uzbudljiva noć, ali i nakon dodjele za nju nema spavanja. “Ceremonija traje do 06.30 i tada gosti odlaze spavati, a ja se presvlačim i kreće emisija ‘Jutro s Oskarima’, gdje će oni koji nisu mogli ostati budni cijelu noć, vidjeti tko je pobijedio, kao i njihove prve reakcije”, otkrila je Tonka.

Tko je ove godine dobio najdraže zlatne kipiće te kako je prošla najuzbudljivija noć u svijetu filma, ne propustite pogledati u prijenosu uživo, 02. na 03. ožujka od 23.40 sati, samo na RTL Televiziji, uz Antoniju Mandić i mnogobrojne goste!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.