Monika Mihajlović: Još pola puta do diplome


I dok u dramskoj seriji “Tajne” Monika Mihajlović glumi proračunatu, razmaženu bogatašicu Barbaru Franić, koja pokušava linijom manjeg otpora doći do novca, mlada glumica njezina je potpuna suprotnost.

Foto: Goran Šebelić / CROPIX

Foto: Goran Šebelić / CROPIX

Nakon sedam mjeseci snimanja serije “Tajne”, Monika Mihajlović posvetila se završetku fakulteta. Tako je ovih dana uspješno položila prvi dio diplomskog rada, s predstavom “Ljepotica i zvijer”, u pulskom Tetaru Naranča.

Na predstavu su je došli bodriti mama Dunja, sestra Ksenija, teta Dijana i bratić David te kolega, glumac riječkog HNK, Zdenko Botić. Iako je i njezin dečko Sead htio doći na Monikinu predstavu, nije mogao, jer je morao učiti za pravosudni ispit.

– “Super je prošla predstava i svi su jako zadovoljni, a najviše moj profesor Boro Stjepanović koji je ujedno bio i redatelj predstave. Položila sam prvi dio diplomskog i sada slijedi pisanje i obrana diplomskog rada na temu: Igrivost u dječjim predstavama. Nadam se da ću diplomirati u lipnju ili srpnju!” — otkrila je Monika.

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s