Kći Chrisa O’Donnella kreće očevim stopama

Kad su Chrisu O’Donnellu postavili pitanje da li netko od njegove petero djece pokazuje afinitet prema showbizu, zvijezda popularne serije “Navy CIS LA” odmah je potvrdno odgovorila.

Chris O'Donnell

– “Moja kćer Lily obožava sve vezano uz svijet glume. Rado me dolazi posjetiti na set i tvrdi da ima veliku želju baviti se tim poslom. Nisam još siguran je li to samo iz razloga što se i njen otac bavi time, ili zaista ima veliki interes. Ono što ja osjećam kao odgovornost je to da svojoj djeci osiguram obrazovanje. Bez obzira na to što će htjeti jednog dana raditi, podržavat ću ih, no samo ako im obrazovanje bude na prvom mjestu, i da odluku o svemu tome donesu kad budu primjerene dobi” — izjavio je popularni glumac Chris O’Donnell.

Kasnije u razgovoru, Chris je dodatno naglasio da ako bilo tko od njegove djece pokaže veliki interes, želju za glumačkim pozivom, i ako pokažu da mogu biti uspješni u tome, da će ih svakako podržati. Glumac je svjestan da svojim iskustvom može biti od velike pomoći svojoj djeci ukoliko se nađu na ovom putu, te govori kako će im rado ukazati na sve potencijalne probleme na koje bi mogli naići.

Poznati američki glumac, koji je u seriji “Navy CIS LA” utjelovio neustrašivog agenta G. Callena, otac je petero djece i vodi miran obiteljski život. Pucnjava, skriveni identiteti i tajne misije samo su neke od stvari s kojima se agent G. Callen susreće u svakoj epizodi kriminalističke serije. Diljem SAD-a ovu kriminalističku seriju prati više od 17 milijuna strastvenih fanova, a gledatelji sve gledanijeg kanala Doma TV-a trenutno prate premijerne nastavke četvrte sezone serije.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.