Srećković preoteo voditeljsku ulogu Dreletu!

03.03.2014

TV emisije, TV najave


Aleksandar Srećković, glumac koji utjelovljuje lik Damjana u RTL-ovoj dramskoj seriji „Tajne“, prošlog je tjedna postao voditelj kviza „Pet na pet“! Ali samo nakratko…

Tajne Pet na pet

Glumac Aleksandar Srećković, poznatiji i po nadimku Kubura, voditeljsku palicu preoteo je Davoru Dretaru Dreletu u želji da još malo začini ionako zabavnu atmosferu na setu kviza “Pet na pet”, gdje su glumci „Tajni“ snimali posebnu epizodu humanitarnog karaktera.

Zabavljajući tako, umjesto Dreleta, glumce-natjecatelje Filipa Juričića, Kseniju Pajić, Aleksandra Cvjetkovića, Jasnu Bilušić, Stjepana Perića, Jelenu Jovanovu i druge, Srećković se na tren vratio u prošlost. Naime, poznati glumac zna kako se i na lagana pitanja mogu dati pogrešni odgovori jer je prije nekoliko godina i sam vodio isti kviz koji se u Srbiji prikazivao na TV Avali. U dvije sezone upoznao je više od 60 obitelji koje su se u kvizu „Familijada“ zabavljale natječući se za primamljive nagrade.

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s