Stota epizoda Tajni s Leonom Paraminski

Ne propustite pogledati nove epizode “Tajni”, od ponedjeljka do četvrtka, te kako se Leona Paraminski snašla u ulozi policijske službenice Ane, danas, u 100. epizodi.

Leona Paraminski

Serija koja se bez prestanka prikazuje od rujna 2013. godine, od ponedjeljka do četvrtka, stekla je brojne obožavatelje, što ne čudi s obzirom na glumačka imena poput Ksenije Pajić, Mladena Čuture, Filipa Juričića, Jasne Bilušić i mnogih drugih.

Zaplet serije “Tajne” je sve zanimljiviji! U 100. epizodi pojavljuje se novi lik – Ana, koju će utjeloviti poznata glumica Leona Paraminski. Ana je završila policijsku akademiju zajedno s Nikolom, a u Vilin Dol dolazi istražiti slučaj Nikole i Ivana. No Ana i Nikola nisu samo kolege s akademije, proživjeli su zajedničku romansu, što će dodatno zakomplicirati stvari. Hoće li Ana ponovno zavesti Nikolu i kako će na to sve gledati Marina, hoće li ona biti ta koja će otkriti tko je ubio Juliju, gledatelji će moći vidjeti u novim nastavcima ‘Tajni’.

A da ljubitelji serije ne prate dogodovštine stanovnika Vilin Dola samo pred malim ekranima, dokazuje i Facebook stranica na kojoj 11 tisuća fanova može doznati što se događa iza kamere, neke zanimljivosti o glumcima, ali i komentirati radnju serije za vrijeme njezinog trajanja.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.