Celebrity MasterChef na Novoj TV

07.03.2014

TV emisije, TV najave


Željno iščekivana treća sezona najvećeg svjetskog talent show-a u kuhinji, MasterChefa, vraća se na male ekrane u novom ruhu: celebrity kuhari otkrit će svoj skriveni talent!

Celebrity MasterChef

MasterChef je u Hrvatskoj, u programu Nove TV (vlasniku licence) u dvije sezone emitiranja ostvario ne samo izvrsne rezultate gledanosti: čak 34,1% gledatelja pred malim ekranima gledalo je prvu i drugu sezonu MasterChefa, već je pridonio i populariziranju vrhunskog kulinarstva u Hrvatskoj, potaknuo veliki interes prema kuhanju općenito te omogućio kandidatima zaposlenje u kuharskom sektoru odmah po završetku show-a u kojem su imali prilike pokazati svoja znanja, vještine, ambicije i naučiti puno o samoj struci.

Nastavno na takvo iskustvo, Nova TV će ovog proljeća emitirati i format Celebrity MasterChef te svojim gledateljima, ali i svim sudionicima omogućiti uživanje u jednom od najuspješnijih svjetskih TV formata. Željno iščekivana treća sezona MasterChefa počinje s emitiranjem u petak, 14. ožujka 2014.

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce ljubitelja kuhanja koji će se publici predstaviti u potpuno novom svjetlu. Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Zeljković, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar Mlinac, Antonija Šola i Luka Nižetić kročit će u najpoznatiju reality kuhinju.

Celebrity MasterChef donosi i novi koncept same emisije: U prvih nekoliko nastavaka Celebrity MasterChefa gledatelji imaju priliku upoznati svih 16 kandidata. Jedan od prvih izazova bit će napraviti vlastito autorsko jelo koje će najbolje pokazati kulinarske vještine natjecatelja uz ograničeno vrijeme te neograničen izbor namirnica. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se natjecatelji snaći u Testovima osjetila, kao i tko će u Stres testu najbolje replicirati jelo koje će biti presudno za daljnji ostanak u MasterChef kuhinji. Brojni izazovi vrlo brzo će biti kobni za neke natjecatelje tako da već kroz prvih osam epizoda u showu ostaje tek njih dvanaest.

Naši celebrity natjecatelji zatim će se susresti s već svima dobro poznatom Kutijom iznenađenja. Na svojim radnim jedinicama dobiti će kutiju u kojoj se nalaze namirnice s kojima u zadanom vremenu trebaju napraviti što bolje jelo. U Testu kreativnosti netko od njih će imati privilegiju odabira između tri namirnice glavnu s kojom će svi morati kuhati, ali i još neke prednosti koje mu mogu povećati šanse za prolazak u polufinale.

Tko će postati MasterChef među kandidatima iz svijeta showbusinessa, glazbe, mode, kazališta i filma ne propustite pratiti na Novoj TV!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s