Lud, zbunjen, normalan – sedma sezona

Nove zgode u legendarnoj obitelji Fazlinović: Izet dobiva svog ’nasljednika’ u liku malog Džebre, a Farukova video-produkcija donosi nove probleme i komične zaplete u novoj sezoni najgledanije humoristične serije!

Lud zbunjen normalan 8

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate obitelji Fazlinović. Prošlo je šest godina otkad smo ih upoznali, ali nije se puno toga promijenilo. Problemi sa ženama kao neko prokletstvo prate Izeta, Faruka i Damira. Vrijeme je da mali Džebra krene u školu, a njegovo školovanje će dovesti do sukoba između Damira i Izeta. Faruk je proširio posao otvarajući Video produkciju, ali neće sve ići onako kako je planirao…

Osim originalnih karaktera koji doprinose zapletima i komičnim situacijama, seriju obilježavaju i zapažena epizodna gostovanja. U jednoj od novih epizoda očekuje nas hrvatski filmski i kazališni glumac Željko Duvnjak.

Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, a njezini obožavatelji zasigurno željno očekuju novu, sedmu sezonu!

Novosti u sedmoj sezoni serije:

Faruk je sada kratko podšišan, a sijeda boja dominira u njegovoj kosi. Damir i Džebra spavaju u sobi koja je bila Farukova, Izet u svojoj sobi, a Faruk u dnevnom boravku. Nekadašnja ’Radio stanica’ pretvorena je u ’Video-audio produkciju Akord’. Međutim, promjene u poslovanju ne donose pozitivne rezultate nego sve veće peripetije i probleme s kojima Faruk jedva izlazi na kraj. Kao jedan od suvlasnika Video produkcije pojavljuje se novi lik u seriji, Mentor Kosova (35), kosovski Albanac, ambiciozan, vrijedan i priprost čovjek. Ponosi se svojim nacionalnim podrijetlom, a spreman je platiti piće svakome tko uzvikne: Kosovo Republik. S jednakom pažnjom kao i, primjerice, Faruka, saslušat će i luckastog Čombu. U svojoj biti je dobronamjeran, ali potpuno neupućen u posao kojim se bavi, a to je video produkcija.

Džebra je starmali dječak, a ima samo sedam godina. Kad govori, koristi izraze koji nisu prikladni njegovom uzrastu (kompromitiran, indolentan, adekvatan…). Ne voli školu, jasno prepoznajemo da je po karakteru najsličniji Izetu.

Ne propustite nove nastavke omiljene humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan” od 14. ožujka na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.