Necip Memili govori o braku i kuhanju

Poznat kao Azer Barazoglu, odnosno mlađi sin gospodina Sejita koji je ludo zaljubljen u Rizinu mlađu sestru, glumcu Necipu Memiliu u privatnom ljubavnom životu i ne cvjetaju mirisne ruže kao one u seriji “Dila”.

Necip Memili

Kako sam kaže, Necip Memili osjeća se da još uvijek nije spreman za brak: „Tek mi je trideset godina. Možda to i jesu dobre godine za brak, ali imam osjećaj da još nisam spreman za to. Naravno, zajednički je život nešto najbolje, ali brak donosi drukčije odgovornosti. Završava li sve potpisom na komadu papira? Ne, naravno! Brak sa sobom nosi neke drugačije stvari.“

U najkraćim crtama Necip Memili sebe opisuje kao osobu slobodna duha, koji najviše voli uživati u raznim delicijama, a posebno onima koje sam pripremi te dodaje: „Jelo mi je važnije od svega. Stvarno uživam u kuhanju. Kad sam kod kuće, uglavnom sam u kuhinji. Najviše volim raditi salate. Naravno, nisam profesionalac, ali sigurno neću ostati gladan. Kuhinju smatram najvažnijom prostorijom. Nema ništa bolje od velike kuhinje. Na lijevoj strani rajčica, a na desnoj luk. Milina…“.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.