Necip Memili govori o braku i kuhanju


Poznat kao Azer Barazoglu, odnosno mlađi sin gospodina Sejita koji je ludo zaljubljen u Rizinu mlađu sestru, glumcu Necipu Memiliu u privatnom ljubavnom životu i ne cvjetaju mirisne ruže kao one u seriji “Dila”.

Necip Memili

Kako sam kaže, Necip Memili osjeća se da još uvijek nije spreman za brak: „Tek mi je trideset godina. Možda to i jesu dobre godine za brak, ali imam osjećaj da još nisam spreman za to. Naravno, zajednički je život nešto najbolje, ali brak donosi drukčije odgovornosti. Završava li sve potpisom na komadu papira? Ne, naravno! Brak sa sobom nosi neke drugačije stvari.“

U najkraćim crtama Necip Memili sebe opisuje kao osobu slobodna duha, koji najviše voli uživati u raznim delicijama, a posebno onima koje sam pripremi te dodaje: „Jelo mi je važnije od svega. Stvarno uživam u kuhanju. Kad sam kod kuće, uglavnom sam u kuhinji. Najviše volim raditi salate. Naravno, nisam profesionalac, ali sigurno neću ostati gladan. Kuhinju smatram najvažnijom prostorijom. Nema ništa bolje od velike kuhinje. Na lijevoj strani rajčica, a na desnoj luk. Milina…“.

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s