Peta sezona InDizajna s Mirjanom Mikulec

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec 16. ožujka, u nedjelju od 9:00 sati, na RTL Televiziji se pozdravlja s dosadnom i tmurnom zimom otvarajući novu, petu sezonu emisije “InDizajn s Mirjanom Mikulec”.

Mirjana Mikulec

U novih deset polusatnih epizoda i pet rubrika, Mirjana i njezini suradnici predstavit će nam različite životne i radne prostore koji su primjer lijepih i funkcionalnih rješenja u dizajnu interijera, pokazat će gledateljima novitete u svijetu dizajna, arhitekture i uređenja interijera, dati konkretne ideje te savjetovati kako uz minimalna financijska ulaganja osvježiti svoj životni ili radni prostor.

Među brojnim moderno uređenim uredima, lokalima i slično, Mirjana će u prilogu ‘Dizajnerski prostor’ zaviriti u interijere iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Posjetit će i poznatu slastičarnicu ‘Lolita’ u Ljubljani, a arhitekti AKSL studija će predstaviti svoje dosadašnje radove. Također, ponovno će otvoriti stanove s najljepšim interijerima, ovoga puta u Istri te Zagrebu i okolici.

U prilogu ‘Stvaramo dom’, u kojem Mirjana i njezina ekipa opremaju prostorije od samog početka pa do kraja, obuhvatit će sve prostorije stambenog prostora, a neke od njih opremat će gotovim namještajem, dok će za pojedine izrađivati namještaj po mjeri.

Mirjanu najviše veseli što će proširiti horizonte emisije izvan granica Lijepe Naše. ‘Posebno se veselim novoj sezoni jer ćemo uspjeti zaviriti u prostore izvan granica Hrvatske. Kako imamo nove partnere u emisiji, čeka nas puno noviteta, a vesele me makeoveri jer i mene samu iznenadi što sve uspijemo napraviti s minimalnim budžetima’, rekla je Mirjana o novoj sezoni.

Za one kreativne, koji najviše vole rubriku ‘Uradi sam’, izrađivat će krevete, lampe, vješalice, police, a sve nacrte koje su osmislili Mirjanini arhitekti gledatelji će moći skinuti na Facebook stranici.

U rubrici ‘Inspiracije i trendovi’ gledatelji će moći vidjeti kako izgleda unutrašnjost tvornice dizajnerskih pločica 14 Ora Italiana i Atlas Concorde u Modeni te kako se radi u Zaboku u tvornici ručno rađenih tepiha ‘Saga Saga’, a za koju su svoje tepihe dizajnirali Amarie, Saša Šekoranja, Petra Sučić Roje, Boris Ljubičić, Juraj Zigman te mnogi drugi.

U prilogu ‘Makeover’, uz minimalne budžete renovirat će se blagovaonice, kupaonice, kuhinje, radni prostori, a jedan od gledatelja osvojit će preuređenje jednog prostora u stanu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.