Barbierijev talijanski MasterChef dvojnik


Dok chef Andrej Barbieri večeras na Novoj TV započinje svoju televizijsku karijeru kao član žirija Celebrity MasterChef Hrvatska, Bruno Barbieri s druge strane Jadranskog mora sudi kuharima talijanske inačice MasterChefa.

Andrej Barbieri

Zanimljivo je kako su se dva podjednako jaka chefa istog prezimena i istog zanimanja prihvatili istovremeno istog televizijskog angažmana kao članovi žirija popularnog kulinarskog showa.

“Nažalost, nismo u rodu, ali jeo sam u njegovim restoranima i pratim njegov rad”, izjavio je Andrej Barbieri o svom ‘dvojniku’ Bruni. Iako nisu ništa u rodu, jedno je sigurno – oboje dijele strast prema kuhanju, kuharstvu, hrani, ali i popularnom televizijskom showu koji se proslavilo u cijelom svijetu.

Bruno Barbieri talijanski je kuhar koji je već za rana djetinjstva zavolio kuhanje, a zasluge pripisuje fantastičnim lazanjama svoje bake koja ga je približila umjetnosti kuharstva. Ovaj poznati talijanski kuhar može se pohvaliti sa čak sedam Michelinovih zvjezdica koje krase restorane u kojima je bio glavni chef, a i autor je brojnih knjiga o kulinarstvu. Svojevremeno je chef Bruno radio na cruiseru koji je plovio SAD-om, Južnom Amerikom, a 2012. otvara restoran u Londonu koji postaje simbolom izvrsnosti talijanske kuhinje. Bruno je od prve godine emitiranja showa člana žirija MasterChef, a trenutno se u Italiji prikazuje MasterChef Junior.

Naš Andrej Barbieri također ima zavidni životopis, te iako je porijeklom iz Istre, također je živio u Italiji, a ondje se i rodila njegova ljubav prema kuharstvu. Karizmatični Andrej, sigurni smo, sjajno će se uklopiti u novu sezonu MasterChefa, a zahvaljujući njegovom znanju i bogatom iskustvu i kandidati i gledatelji ispred malih ekrana puno će toga moći naučiti.

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s